Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
15p

Hozzávalók
  • 200 ml kávé (eszpresszó vagy mocha)
  • 30 ml Borghetti kávélikőr
  • 6 tojássárgája
  • 120 g barna cukor
  • 6 szelet panettone
  • 250 g tejfagylalt
  • bogyós gyümölcs
Elkészítés

Elkészítési mód

Válassza szét a tojássárgáját, és helyezze őket egy serpenyőbe a cukorral, majd adja hozzá a kávét és a likőrt. Keverje össze egy habverővel, és kezdje el felverni a zabaglionét egy vízfürdős edényben (bain-marie), amíg a keverék puha nem lesz, és a duplájára nem dagad.

Majd vágja szeletekre a panettonét, és pirítsa meg kissé mindkét oldalon.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Tálalás

Hozzon létre kis zabaglione-ágyakat a tányéron, és helyezzen rájuk egy-egy gombóc fagylaltot. Fektesse melléjük a panettone-szeleteket, díszítse bogyós gyümölccsel, és szórja meg az egészet porcukorral.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

Az ideális kávé a recepthez

Caffè Espresso

Teljes és testes íz

Erős és fekete, sima és márványos cremával. Mindenki számára, aki szereti az autentikus eszpresszót.

TUDJON MEG TÖBBET.

Néhány javaslat a ma esti vacsorához: engedje, hogy megihlessék a receptek!

MAGAZINE
Tenger gyümölcsei saláta tejszínes bivalymozzarella ágyon

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sült sertésszelet ropogós szalonnával és kávés avokádókrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 40p
Kávés sajttorta mézes lekvárral

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

BŐVEBBEN
MAGAZINE 10ó
Kamut® horászán búzakenyér kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 10ó
Tonhalsaláta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sütőtökös-robiolás rizottó kávéval, nyárson sült kolbásszal

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Kávés torta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Kávégranita ricottakrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST