*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
A világ egyik leghíresebb és legkedveltebb étele: egy finom kávés recept a Lavazza által újragondolva.
A marha bélszín a világ egyik legkedveltebb és legismertebb étele.
Ősi eredetű étel, amely a világ számos országának gasztronómiai kultúrájában újra és újra felbukkan.
Ízletes és tápláló ízkombinációt nyújt, amely tökéletes ebédre vagy vacsorára.
De gondoltál már arra, hogy egy kis kávé ízzel tedd különlegesebbé? Nézzük meg, hogyan!
Ennek az ízletes, egyszerű receptnek az elkészítéséhez olyan keverékeket ajánlunk, mint a Prontissimo classico. Azonnal oldódó, 100%-os arabica kávé közepes pörkölésű rendkívüli keveréke, lágy és kiegyensúlyozott ízzel, finoman érezhető karamelles jegyekkel.
1 bélszín
50 g „00-ás” liszt
2 egész tojás
50 g zsemlemorzsa
100 g mandulareszelék
42 g instant kávé, 40 g cukor
2 narancs
2 édeskömény gumó
Só ízlés szerint
Kávépor szükség szerint
Extra szűz olívaolaj ízlés szerint
Vágd fel a bélszínt 3-4 cm-es szeletekre.
KÉSZÍTSD EL A KÁVÉT
1. Öntsd egy mély tálba, és merítsd bele a bélszíndarabokat.
2. Fedd le fóliával, és hagyd ázni.
KÉSZÍTS KLASSZIKUS PANÍROZÁST
1. Készítsd el a panírozást úgy, hogy a bélszíndarabot a lisztbe, majd a tojásba, végül pedig a mandulaforgáccsal megszórt zsemlemorzsába teszed.
2. Győződj meg róla, hogy a bélszíndarabokat alaposan bevonja a keverék, majd süsd ki extra szűz olívaolajban.
3. Távolítsd el a felesleges olajat úgy, hogy a húsdarabokat egy konyhai papírtörlőre helyezed.
KÉSZÍTSD EL A SALÁTÁT
1. Add hozzá a finomra szeletelt édesköményt és a narancsszeleteket.
2. Szórd meg a salátát narancscitrommal.
Helyezd a szeleteket a tányér közepére, tedd a salátát az egyik oldalra, majd hintsd meg a húsdarabokat kávéporral.