*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
Ismerd meg, hogyan készítheted el ezt a frissítő és közkedvelt italt néhány egyszerű lépésben. Dobd fel a kávés pillanatokat.
Avaníliás jeges kávé a klasszikus jeges kávé olasz változatának egyik legkedveltebb és legnépszerűbb változata.
A frissítő ital, a jeges kávé Olaszország Salento régiójára jellemző.
Valenciában úgy ismerik, hogy „Café del Tiempo,” és az ital eredete állítólag Spanyolországból származik, Salentóban azonban már a 17. század elején meghonosodott.
Ennek az ízletes, egyszerű receptnek az elkészítéséhez olyan keverékeket ajánlunk, mint a Crema e Gusto: egy kiegyensúlyozott, testes keveréket, mely ideális azok számára, akik szeretik a teljes ízeket.
1 eszpresszócsészényi (kotyogósban főzött) kávé
150 ml tej
2 evőkanál vaníliaszirup
6-8 kávéjégkocka (kotyogós kávéfőzőben készített)
KÉSZÍTSD EL A KÁVÉJÉGKOCKÁKAT
1. Végy jégkockaformákat, és öntsd bele a kávét: fontos, hogy ne édesítsd a kávét, különben nem fog megfagyni.
2. Tölts meg egy 300 ml-es poharat a kávéjégkockákkal, és önts rájuk 250 ml tejet.
3. Készítsd el, majd oldd fel a vaníliaszirupot a kávéban.
4. Öntsd rá a tejre és a jégre.
Tálald a vaníliás jegeskávét szívószállal, és máris fogyasztható!