*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
A frappuccino egy finom ital, amelyet könnyedén elkészíthetsz magad is, mindössze néhány hozzávalóból és tetszés szerinti feltéttel . Itt megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon Frappuccinót, és miként spórolhatsz hosszú távon pénzt!
A Frappuccino egy krémes állagú kevert kávéital, amelyet különböző szirupokkal és aromákkal lehet ízesíteni. Állaga a tejturmix és a jegeskávé között helyezkedik el.
Maga a „frappuccino” szó egyfajta kombinációja a francia „lait frappé” kifejezésnek – ez egyfajta francia tejturmix – és az azt követő cappuccino szónak, az olasz eszpresszó alapú italnak, amely gőzölt tejet tartalmaz.
Ennek a receptnek köszönhetően, amint látni fogod, nem feltétlenül kell elmenned a kedvenc kávézódba ahhoz, hogy egy csodás csésze frappuccinót élvezhess!
Először is szükséged van egy igazán erős kávéra, és arra, hogy az hűtött legyen. Miután lefőzted, öntsd egy befőttesüvegbe, és tedd a hűtőbe, amíg nagyon hideg nem lesz.
Ennek a kávénak valóban erősebbnek kell lennie annál, mint amit egy ember átlagosan meg tud inni tisztán, hiszen tejszínnel és cukorral lesz párosítva! Továbbá figyelembe kell venned a hígítást is, ami akkor fog bekövetkezni, amikor az egészet jéggel és tejjel összekevered. Ezért kell megőrizni a kávé aromáját és ízét, amikor a házi frappuccino végül elkészül!
Ehhez a csodálatos frappuccino recepthez a következő összetevőkre lesz szükséged:
Íme, a tökéletes Frappuccino elkészítéséhez követendő egyszerű lépések:
Íme, a mi Frappuccinónk, és biztos lehetsz benne, hogy vetekedhet azokkal, amelyeket bármelyik ismert kávézóban találsz! Mindössze két perc alatt elkészül, és... még kevesebb időbe telik meginni!