Denny Imbroisi

Kávéinkat ezekben az éttermekben találja meg:

IDA (Párizs). 

A calabriai gyökerekkel rendelkező Denny Imroiso 1987-ben született Mantuában, és 14 éves korában találkozott először hagyományos receptekkel, amint édesapjának segített a konyhában. A vendéglátóipari iskola elvégzését követően Imolába költözött és a Ristorante San Domenico étteremben dolgozott, ahol eltanulta a haute konyha fortélyait. Olaszország és Franciaország − ahol 2006 óta él − között együtt dolgozott Giancarlo Perbellinivel, Quique Dacostával és William Ledeuil-vel, de az igazi fordulópontot az Alain Ducasse-szal való találkozás hozta számára. A többszörösen Michelin-csillagos séf felvette Imbroisit sous chefnek, hogy ő vezesse a Jules Verne nevű étterme konyháját, egészen 2015. januárjáig. Ducasse-nak köszönhetően Denny kísérletezhetett a francia alapanyagokkal, és négy hónappal később megnyithatta első saját éttermét, az IDA-t Párizsban. Az étterem elnyerte a Le Figaro és a Pudlowski Guide legjobb külföldi étteremnek és a legjobb carbonarának járó díját. 

Denny_Imbroisi_foto_01
Denny_Imbroisi_foto_02

Az Alpok túlsó oldalán szerzett tapasztalatait 2016-ban papírra vetette és könyvet adott ki belőle: „L’Italia di Denny Imbroisi, 45 ricette di un italiano a Parigi” (Danny Imbroisi Olaszországa, egy olasz 45 receptje Párizsban). A séf megtanítja, hogyan kell újraértelmezni a hagyományt és elegyíteni két európai kultúrát, mindkettőből a legjobbat kihozva. Még ugyanebben az évben kinevezték a Lavazza márkanagykövetnek, és részt vett az Identità Golose-on, ahol Kafa kávévaráció alapú tagliolini tésztát kínált a vendégek számára.

 

denny_imbroisi_gallery_D_02
denny_imbroisi_gallery_D_03

2017-ben megnyitotta az Epocát, amely a legjobb olasz étterem Franciaországban az Express szerint. Ugyanebben az évben Richard Toix és Simone Zanoni társaságában innovatív recepteket mutatott be a Lavazza színeiben a párizsi Roland Garros-bajnokságon.

Ristorante IDA

Az IDA kiváló, jó humorú és jókedvű csapata egy igazi felfedezőútra invitálja a vendégeket az életművészet és az olasz gasztronómia világában.

A többi séf

Lionel Giraud
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Vivien Durand
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Massimo Bottura
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Beatriz Gonzalez
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Yannick Tranchant
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Ferran Adrià
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Simone Zanoni
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE