Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
ALT alt

Egy rock and roll séf: Vivien Durand

Ízleld meg a Lavazzát Durand éttermében: a magas konyhaművészet, a tapas, a kávé és a megosztás örömének találkozásának helyszínén.

A Lavazza-csapat 2-3 perc

Vivien Durand séffel kapcsolatban mindenek előtt eddigi legkiemelkedőbb sikerélménye említendő meg: az Eguiazabal, Le bar à vin által elnyert Michelin-csillag.


Durand séf a piros kalauz első olyan éttermének büszke tulajdonosa, amely à la carte tapas-t kínál!

Magas konyhaművészettel kapcsolatos filozófiája arra épül, hogy rendkívül kifinomult technikával ötvözi a nemes egyszerűséget . Durand kizárólag helyi termelők friss alapanyagain alapuló receptjeihez két gallonnyi szeretet, négy evőkanálnyi szenvedély, három nagy csészényi nagylelkűség, egy csipetnyi befogadás, egy csipetnyi őrület, egy szeletnyi kemény munka, egy maréknyi vidámság és mindenek előtt a vendégekkel való osztozás hatalmas öröme is elengedhetetlen.

A Pireneusok területéről származó, az ételek iránt egészen kiskora óta rajongó Vivien Durand számára természetes volt, hogy séfnek tanul a souillac-i Vendéglátóipari Iskolában.

Miután több neves dél- és kelet-franciaországi étteremben is tanult, karrierje Alain Ducasse mellett indult be Monacóban. Ezt követően sous chefként dolgozott a Saint-Jean-de-Luzban található Grand Hotelben  Nicolas Masse mellett, mielőtt feleségével együtt megnyitotta első éttermét,  amely a La Taverne Basque nevet kapta. Ezt követően megnyitotta második éttermét is, a Chez Claire et Vivien-t szintén Saint-Jean-de-Luzban, az Écomusée Basque Múzeumban. Végül Alan Ducasse séf bátorítására 2014-ben Durand átvette a lormonti „Prince Noir” konyhájának a vezetését.

Jelenlegi éttermében, a Le Prince Noir-banLavazza számos termékét megízlelheted egy remekbeszabott étkezés után.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.