Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
ALT alt

Zonfrillo egyedülálló kulináris látásmódja

Egyik legkiválóbb márkanagykövetünk, Jock Zonfrillo multikulturális és inspiráló története.

A Lavazza-csapat 2-3 perc

Egyedülállóan személyes stílusával és filozófiájával Jock Zonfrillo az egész világot meghódította, Skóciától egészen Ausztráliáig. A hazája őslakosaihoz köthető hagyományok ihlette, az ősi múltat és jelen történéseit egyaránt felölelő konyhája óda Ausztrália kulináris történetéhez.

Zonfrillo éttermének, az Oranának az integritás a legfőbb sarokköve. Ez teljes egészében áthatja az Orana szellemiségét, a termékválasztéktól az ausztrál gyökerek figyelembevételén át egészen az üzletvitelig. A részletek iránti különös figyelem mély kapcsolatot teremt munkája és cégünk között.

2018-ban léptünk partnerségre Zonfrillóval, aki azóta a Lavazza márka nagykövetei közé tartozik. Ugyanebben az évben Zonfrillo elnyerte a Basque Culinary World Prize díjat is, amelyet azon séfek kapnak, akik az ételeket a társadalmi változások előmozdításának szolgálatába állítják.

De kezdjük a legelején.

Zonfrillo Skóciában született egy részben olasz, részben skót család tagjaként.

Kulináris technikájának tökéletesítését követően elkerülhetetlenül beszippantotta őt London dinamikusan fejlődő kulináris közössége, ahol olyan elismert séfekkel dolgozott együtt, mint például az első fejezetben már bemutatott Marco Cavalier. Zonfrillo ezt követően csatlakozott a híres művész, Damien Hirst tulajdonában álló The Pharmacy csapatához, közvetlenül az étterem megnyitása után. Az étteremre minden londoni felfigyelt avantgárd konyhaművészete miatt.

41 évesen Ausztráliába költözött, ahol megtalálta szellemi otthonát. Sydney után tanácsadóként dolgozott, mielőtt elköltözött Adelaide-be és főszakácsnak állt a Penfolds Magill Estate étteremben. Az Orana és Blackwood éttermek tulajdonosaként a mai napig ott dolgozik séfként. Az előbbit 2017-ben a Gourmet Traveller megválasztotta az év legjobb éttermének.

Az olyan tévéműsorok, mint például a Nomad Chef és a Chef Exchange csak tovább növelték Zonfrillo népszerűségét. Mindazonáltal legnagyobb szenvedélye az Ausztrália őslakosai által ihletett non-profit szervezet, az Orana Foundation.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.