Maurilio Garola

Kávéinkat ezekben az éttermekben találja meg:

La Ciau del Tornavento (Treiso). 

Az 1958-ban a Torinóhoz közeli Aviglianában született Maurilio Garola tíz éven keresztül több konyhában is dolgozott, mielőtt megnyitotta volna saját éttermét az olasz-francia határon.

1989-ben üzleti partnerével, Nadia Benech-sel megnyitotta a piedmonti régió ízeire specializálódott éttermét, a La Ciau-t. A kiváló minőségű borok és szarvasgombák inspiráló hívására hallgatva 1997-ben Treisóba, Langhe területének szívébe költöztek. Az ott megnyitott étterem a La Ciau del Tornavento nevet kapta és 2009-ben három Michelin-villával és egy Michelin-csillaggal díjazták. Maurilio büszkesége a bor: a hegy tetején álló borospincéjében több mint 60 000 palack található, 1800 különféle címkével a világ minden tájáról. A borok minőségének köszönhetően az étterem elnyerte a Borkiválósági díj (Wine Spectator Award of Excellence) két poharát is.
Maurilio Garola 2011 óta a Lavazza márkanagykövete.

La Ciau del Tornavento

Maurilio Garola, a Michelin-csillagos séf konyhája Marco Lombardóval együttműködésben számtalan klasszikus piedmonti ételt kínál, amelyek közül néhányat az Alpok távolabbi oldalának ízvilága inspirált, de az étlapon rengeteg tenger gyümölcseivel készült fogás is megtalálható. Minden étel alapja a kiváló minőség, valamint kiemelkedően nagy hangsúlyt kap a házias jelleg.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Treiso, Cuneo

A többi séf

Davide Oldani
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Alfredo Russo
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Moreno Cedroni
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Massimo Bottura
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Filippo La Mantia
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Ferran Adrià
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE