Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
ALT alt

Hogyan készítsünk klasszikus bécsi kávét

Merülj el egy pazar bécsi kávé klasszikus Lavazza-módszerrel történő elkészítésében.

A Lavazza-csapat 2-3 perc

A bécsi kávé nagyon egyszerűen elkészíthető. Perceken belül élvezheted a pazar bécsi eleganciát minden kortyban.

A bécsi kávé a legklasszikusabb eszpresszó finom változata. Ebben az egyedülálló receptben a kávét olvasztott csokoládéval kombinálják, és a tetejére egy tincs tejszínhabot tesznek.

A legtöbben nem tudják, hogy a recept a bécsi kávéházi hagyományból származik, amely a 19. században kezdődött, és történelmi értéket képvisel, melyet még az UNESCO is elismert. Minden csésze bécsi kávé a kultúrák találkozásának és az irodalom, a zene és a művészet történetének egy kis epizódját testesíti meg.

Elkészítéséhez egy testes és intenzív keveréket ajánlunk, mint például a ¡Tierra! Bio Organic.

Készen állsz egy olyan kávé elkészítésére, amelyet soha nem fogsz elfelejteni?

FELSZERELÉS

Csésze
Keverd meg

ÖSSZETEVŐK

Eszpresszó
Csokoládé feltét
Krém
Csokoládéreszelék

ÚTMUTATÓ

1. Tölts 1,5 evőkanál csokoládéreszeléket egy kávéscsészébe.

2. Ezután készíts egy hosszú eszpresszót, öntsd a csészébe, és adj hozzá 3 evőkanál tejszínhabot.

3. Szórja meg csokoládépelyhekkel.

Már majdnem kész! Néhány perc múlva már élvezheted is a finom, pihentető szünetet.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.