Láthatóság

Mindenki számára egyértelmű, ha a Lavazzát választja.

A kávékészítés művészete több ezer formában megnyilvánul

A kávéfogyasztás élménye az eszpresszós csészével kezdődik, és a szájpadláson fejeződik be, de az élmény a fogyasztó egész környezetét áthatja. A Lavazzára jellemző minőségre és megjelenésre való odafigyelés minden vállalkozás számára elérhető, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudják nyújtani ügyfeleiknek.

Belsőépítészeti kiegészítők, szakmai ruházat, kiegészítők. Egyedülálló kollekciók, amelyek sajátos bájt kölcsönöznek környezetüknek, és elegáns, minőségi légkört teremtenek.

Minden kávé egy egész világ
A Lavazza-kávék választása nem csak egy kínált íz iránti preferenciát jelent, hanem azt is, hogy Ön a kávé teljes világát befogadja. Meghatározó stílus, formatervezés és anyagok a bárpultnál, az asztalnál és a belsőépítészetben.
A ¡Tierra! Tanúsított fenntarthatóság

Egy gondosan összeválogatott kávékeverékekből álló kollekció, amelyben tökéletes harmóniát alkotnak a keverékek származási országainak legfinomabb jegyei.

BŐVEBBEN
Classic Special: hagyományosan különleges

Intenzív és kiegyensúlyozott: a Lavazza „Special” termékek az olasz eszpresszó hagyományának alapvető kifejezői. A külső megjelenés és az anyagok hátterében gondos tervezés és szenvedély áll.

BŐVEBBEN