Business
FOOD SERVICE
@BUSINESS SOLUTIONS

A Lavazza szolgálatodra áll

A kávétípus kiválasztásától kezdve a termékeinkkel kapcsolatos segítségnyújtáson és javításon át az online vásárlással kapcsolatos információkig mindig szívesen állunk rendelkezésedre.

A kávétípus kiválasztásától kezdve a termékeinkkel kapcsolatos segítségnyújtáson és javításon át az online vásárlással kapcsolatos információkig mindig szívesen állunk rendelkezésedre.

Lépj velünk kapcsolatba! 

Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod merül fel, mi segítünk! Amint tudunk, válaszolunk.

Ahhoz, hogy elküldhesd kérdésedet, átirányítunk a www.lavazza.com weboldalon található Kapcsolatfelvétel oldalra, ahol minden ország helyi forgalmazóinak listáját is megtalálhatod. Ezen az oldalon egy sor, az ügyfelek által gyakran feltett kérdést találsz, és ami a legfontosabb, beküldhetsz egy űrlapot, amely tartalmazza személyes adataidat és a probléma jellegét.

Várjuk a jelentkezésedet!

Gyakran ismételt kérdések

ÖSSZES MEGJELENÍTÉSE ÖSSZES MEGJELENÍTÉSE
Hogyan válhatok Lavazza-beszállítóvá?

Ezen a hivatkozáson megtudhatod, hogyan válhatsz beszállítónkká.

Kereskedelmi kérésem van, hogyan lépjek kapcsolatba veletek?

Kérjük, küldd el kérésed itt.

Mi az a Lavazza Alapítvány?

A 2004-ben alapított Giuseppe és Pericle Lavazza Alapítvány (nonprofit szervezet) gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósági projekteket támogat és valósít meg a kávétermelő közösségek javára világszerte. A Lavazza Alapítvány elsődleges célja, hogy a bejáratott mezőgazdasági módszerek oktatásával és a vállalkozói készségek fejlesztésével segítse a kávétermelőket termékeik hozamának és minőségének javításában. További információkért kérjük, keresd fel a Lavazza weboldalának megfelelő részét.

Mi a Lavazza Training Center, és hogyan működik?

További részletek ezen a hivatkozáson! Jelenleg a Training Centerünk által támogatott képzési tevékenységeket az éttermeknek és bároknak szánt Lavazza termékeket használó szakemberek számára tartjuk fenn. Ha már a Lavazza ügyfele vagy, kérjük, add meg személyes adataidat (cégnév, vezeték- és keresztnév, lakóhely, város és tartomány, telefonszám, adószám) a B2B kapcsolatfelvételi űrlap hivatkozásán keresztül, hogy a Lavazza képviselője felvehesse veled a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adhasson. Tervezzük azonban, hogy a tanfolyamainkhoz való hozzáférést a fogyasztókra is kiterjesztjük: kövess minket, hogy naprakészen értesülj tevékenységünkről!

Hogyan dolgozhatsz nálunk a Lavazzánál?

Csatlakozz a Lavazzához, és fejlődj velünk. Nézd meg a jelenleg üres pozíciókat ezen a hivatkozáson.

Mit tesz a Lavazza a fenntarthatóságért?

A Lavazza csoport fenntarthatósági stratégiáját az „Egy cél minden pohárban” című Fenntarthatósági kiáltványunkban vázoltuk fel. Ezt a vállalat azon erős felelősségérzete ihlette, amelyet mindig is érzett a közösségek iránt, ahol működik. Tekintsd meg Fenntarthatósági mérlegünket is, mely a fenntarthatóság területén tett erőfeszítéseink éves eredményeinek közlésére szolgáló fő eszköz.

SZÉKHELY

LUIGI LAVAZZA SPA
Via Bologna 32,
10152, Torino, IT