Training Center Training Center

Training Center

A világ legnagyobb kávéiskola-hálózata.

A küldetésünk, hogy az eszpresszó- és Coffee Culture kávékultúrát megismertessük a világgal. Küldetésünk, hogy viszonyítási ponttá váljunk a kávéipar résztvevői számára.

A Lavazza Training Center van a legnagyobb kávéiskola-hálózata: 7 iroda Olaszországban, 47 világszerte, és mind elkötelezett a szakembereknek és a kávé szerelmeseinek egyaránt. 

KÁVÉISKOLA

A Lavazza Oktatóközpont egy igazi kávé-egyetem: tanfolyamokat szervezünk baristák, vendéglátók, értékesítési csapatok, forgalmazók, új alkalmazottak, újságírók és a szakmában vezető szakemberek számára is.

KÁVÉÉLMÉNY


A növénytantól a Coffee Design-ig az igazi olasz kávé elkészítésének művészetén keresztül az Training Center sokkal többfajta ízzel ismerkedhetsz meg, mint amire számítottál: igazi kaland, melyben felfedezheted ezt a csodálatos világot szakembereink segítségével.  

Tanfolyamokat szervezünk szakembereknek a kávékészítési módszerekről, a leghagyományosabbtól a leginkább innovatívig.

A fő hangsúly természetesen az igazi olasz kávé, az ESZPRESSZÓ elkészítésén van. Fő jellemzői a testes íz, az komplex aroma és a sűrű krém. Eszpresszót kortyolgatni egy igazi, érzékekre ható élmény, amely során a látás, a szaglás és az ízlelés is szerephez jut.

COFFEE ROOTS: AHONNAN A KÁVÉ SZÁRMAZIK

Szerettük volna megünnepelni a történelmi gyökereit ennek az egyedi terméknek. A Coffee Roots egy olyan utazás, amely a kávé származásának nyomába ered, azt vizsgálva, hogyan jutott el a varázslatos kávébab a nyugati világba, és felfedezi, milyen jelentőséggel bír a kávé az egyes kultúrákban. 
 
A projekt, amelyről a gasztronomád újságíró, Vittorio Castellani (más néven Chef Kumalè) egy könyvet is írt, ezer módját tárja fel annak, hogyan igazították a kávét a mindennapi fogyasztók különféle ízlésvilágához és szokásaihoz. 
 
Bár ma az Eszpresszót tartjuk „a kávé univerzális nyelvének, amelyet mind az öt kontinensen beszélnek, fontos megjegyezni, hogy minden ország még ma is létező, saját »helyi nyelvjárássokkal« is rendelkezik: a rituálék, a szertartások, a szokások és a kávéfogyasztás egyéni hagyományokon alapszik” (Kumalè Séf).

COFFEE DESIGN

Az igazi kreatív Lavazza élményért. 

A Coffee Design, azaz kávédizájn az élelmiszerdizájn egy válfaja, mely a kávéról szól: egy olyan terület, amely néhány évvel ezelőtt még nem is létezett, és a Lavazza igazi művészetté változtatta. 

Innovatív termékeket hozunk létre, új ízkombinációkkal kísérletezünk, valamint eszközöket tervezünk a kávé készítéséhez és felszolgálásához. A Lavazza innovációja és tapasztalata alapvető kiindulási pontja e csodálatos alkotásoknak.

ReceptekEszközök


VILÁGMÉRETŰ HÁLÓZATUNK

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.