Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
Lavazza Royal Ascot Lavazza Royal Ascot

A Royal Ascot és a Lavazza: azonos értékek

A Lavazza-csapat 2-3 perc

Büszkeséggel tölt el, hogy a Lavazza immár nyolcadik éve az Ascot és a Royal Ascot hivatalos kávéja . 2022. június 14-én, amikor a tekintélyes Ascot Racecourse versenypálya kapui nyitásra vártak, a Lavazza barisztái már készülődtek, hogy a következő öt izgalmas nap során elkészíthessék és felszolgálhassák autentikus olasz kávéinkat .

A Lavazza a kávéélmények széles választékát biztosította a látogatóknak, a klasszikus eszpresszótól a divatos Espresso Martiniig , miközben a brit nyári naptár egyedülálló eseményét élvezhették egy semmi máshoz nem hasonlítható helyen.

Az Ascot versenypályát 1711-ben Anna királynő alapította, aki a szomszédos Windsor-kastély területén egy kiváló versenyhelyszínt kívánt létrehozni a lóversenyek számára.

Az Ascot Racecourse 179 hektáron terül el, és amellett, hogy évente több mint húsz versenynapot szervez, ma már film- és televíziós forgatásoknak, kiállításoknak, konferenciáknak, esküvőknek és egyéb rendezvényeknek is otthont ad.


A kiválóság iránti szenvedély és a páratlan élmények tökéletes keveréke

Az Ascot és a Lavazza közötti partneri kapcsolat alapja az elkötelezettség a kiválóság és a kiemelkedő élmények iránt. Valójában az elmúlt nyolc évben lehetőséget teremtett arra, hogy az autentikus olasz ízek és a jellegzetes brit kultúra tökéletes elegyét hozza létre, emlékezetes pillanatokat kínálva minden Ascot-rajongó számára.

A Lavazza egész évben autentikus olasz kávét kínál a versenypálya egész területén, beleértve állandó üzleteinket, mint például a Tierra Bar és a Lavazza on 4 étterem, valamint a vadonatúj Lavazza Martini kocsi.


Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.