Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
tenisz Nitto ATP tenisz Nitto ATP

A Lavazza és a tenisz: a tökéletes páros

A Lavazza-csapat 2-3 perc

A Lavazza hű maradt küldetéséhez, az olasz kávékultúra világszintű terjesztéséhez, hiszen részt vesz a világ legrangosabb teniszeseményein , és egyúttal hivatalos nagyköveteit a legismertebb teniszezők közül választja ki.

Két különböző világ keveredik egy régóta tartó hagyományban a tökéletes kiszolgálás érdekében: A Lavazza és a tenisz. A Lavazza több mint egy évtizede támogatja a világ legfontosabb teniszeseményeit, Wimbledontól a Roland Garros-on át az amerikai teniszbajnokságig. Az Open és az Australian Open. A négy Grand Slam-tornán, valamint a Stuttgartban és Hamburgban megrendezésre kerülő németországi tornákon túl a Lavazza a torinói Nitto ATP Finals 2021-2025 platina partnere is lett, ami a vállalat és a szülővárosa közötti szoros köteléket tükrözi. Több mint tíz éve jelen van a világ legrangosabb teniszversenyein, mert a jó kávé olyan, mint egy járókelő a kereszteződésben: pontosságot, odafigyelést és a kiválóságra való törekvést igényel, de azért is, mert a kávézás egy hagyomány és egy precíz rituálé, akárcsak a sorban állás Wimbledonban, vagy a vörös salak előkészítése a Roland-Garros-on.

A teniszezők és nagykövetek új nemzedéke

A későbbiekben a márka kulcsszerepet kíván játszani a teniszezők és a szurkolók fiatal generációi számára is. Ezt bizonyítja az is, hogy a Lavazza kiterjesztette elkötelezettségét a Next Gen Atp Finals-ra és egy sor feltörekvő tenisztehetség szponzorálására. A Lavazza márkanagykövetei között van a fiatal olasz tenisztehetség, Jannik Sinner, a legfiatalabb, aki második ATP-címét nyerte – Lorenzo Musettivel és Lorenzo Sonegóval együtt – de az ausztrál Alex De Minaur és az újgenerációs sztárok, Angelique Kerber és Johanna Konta is, Németországból és az Egyesült Királyságból.


A Lavazza szerepe a teniszben

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.