Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
ALT alt

LAVAZZA NAPTÁR 2021. - NEW HUMANITY

A Lavazza-csapat 3 perc

„Embernek lenni az emberi lények legkülönlegesebb tulajdonsága.”
- Francesca Lavazza

The New Humanity (Az új emberiesség), amely egyben az új Lavazza naptár címe is, egy személyes és kollektív megújulás, amely egy drámai pillanatból, a kényszer szülte bezártság közös élményéből született, és arra inspirált minket, hogy elővegyük tehetségünket és érzékenységünket, megnyissuk elménket és szívünket, és újraépítsük a tisztelet, a befogadás és a fenntarthatóság mélyebb értékeinek előmozdítását.

Ezzel a projekttel a Lavazza azt reméli, hogy hidat építhet az emberek között, új látásmódot kínálhat nekik a világról, és a művészet mint egyetemes nyelv segítségével közelebb hozhatja őket egymáshoz. Ez egy átalakító mozgalom, amelynek célja az egyének és a közösségük közötti kapcsolat újradefiniálása azáltal, hogy arra összpontosít, ami mindig is fontos volt: a környezetre, a fenntarthatóságra, a sokszínűségre és az emberek tiszteletére.

NAPTÁRBORÍTÓ

Művész: LEE ROGERS

„A Lavazzának -nak szíve és lelke van.”
- Christy Lee Rogers

Ez az, ami Christy Lee Rogersnek a legjobban tetszett ebben a projektben, és ami arra inspirálta, hogy a Lavazza csapatával közösen megalkossa a 2021. évi Lavazza naptár borítóját.

Christy úgy tekint a Művészetre, mint a lélekbe vezető kapura, és hisz abban, hogy segítségével távolabb lehet látni azokon a korlátozott kereteken, melyek közvetlenül a szemünk előtt vannak. Az új Humanity projekt pontosan ezt teszi.

Christy a víz iránti szeretetét művészi múzsaként használva a 2021. évi Lavazza naptár borítójának projektjében a reményre és a szépségre helyezi a hangsúlyt, és ami a legfontosabb, az emberiességünkből fakadó sebezhetőségünkre, és arra, hogy miként találhatjuk meg legalapvetőbb erősségeinket az emberiességünk megismerése által.

Christy reméli, hogy ezzel a projekttel másokat is inspirálhat egy jobb jövő, egy jobb világ elképzelésére. Egy olyan világ elképzelésére, ahol az emberek támogatják egymást. Egy olyan világ elképzelésére, amely humanitást mutat. Egy olyan új humanitás elképzelésére, amely szívét és lelkét adja bele mindenbe, amit tesz, akárcsak a Lavazza.

A NAPTÁR BELSEJE

Egy olyan eseményen, amely az Új humanitásról szól, a Lavazza 2021. évi naptárát a Lavazza közösségből és azon túlról érkező hangok mozaikján keresztül tárjuk a nyilvánosság elé, amely egyszerre hordozza magában a figyelmeztetést és a remény üzenetét is.

JANUÁR DENIS ROUVRE KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Ezt az új humanitást úgy képzeltem el, mint egy utat vissza a világ eredetéhez.”

Dennis egy fantasztikus képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, ahol az ember eggyé válik a természettel.


FEBRUÁR CAROLYN DRAKE KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

„Az emberek, a természet és az ember alkotta világ tökéletesen összefonódik.”

Carolyn egy színes és absztrakt képpel járult hozzá a 2021. évi Lavazza naptárhoz, amely egy vegyes bőrszínű párt ábrázol, akik egy egyedi emberi szoborrá fonódnak össze.

 

MÁRCIUS STEVE MCCURRY KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Remélem, hogy visszakapható ugyanaz az öröm, kíváncsiság, szeretet és tisztelet mások iránt, amit minden nap próbálunk alkalmazni.”

Steve egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely az intimitást, a szeretetet és az egészségünk, szeretteink és környezetünk iránti megbecsülést ábrázolja.

ÁPRILIS CHARLIE DAVOLI KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

„Szükségünk van lélekre, hogy egyensúlyba hozzuk a világot, amelyben élünk, és harmóniába hozzuk a teremtményeit.”

Charlie a Lavazza 2021. évi naptárához egy álomszerű környezet játékos képének megalkotásával járult hozzá, hogy kigúnyolja a valóságot, amelyben élünk, és új irányokba terelje a nézőt.

 

MÁJUS AMI VITALE KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Remélem, hogy ez a pillanat arra inspirál bennünket, hogy helyrehozzuk a természethez és egymáshoz fűződő kapcsolatainkat.”

Ami egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely az embert a táj és a természet részeként ábrázolja, hogy megértsük, a bolygóról való gondoskodás azt jelenti, hogy magunkról is gondoskodunk.

 

JÚNIUS MARTHA COOPER KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Láttuk, hogy az egyének cselekedetei hogyan vezethetnek mindenki számára nagyobb előnyökhöz.”

Martha egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amelyen a nonkonformizmusukról ismert New York-iak a világjárványra adott válaszul összefognak a szabályok betartásában.

 

JÚLIUS DAVID CHAPELLE KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Segíteni a világot azt jelenti, hogy jó termékeket kínálunk az embereknek, kapzsiság nélkül, az anyaföld és lakóinak bántalmazása nélkül.”

David a Lavazza 2021. évi naptárához egy olyan képpel járult hozzá, amely a természeti és az emberi világ kapcsolatát mutatja be, hogy az egység üzenetét közvetítse: egyek vagyunk.

 

AUGUSZTUS MARTIN SCHOELLER KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„A szem nem hazudik. A szánk és az agyunk talán elárulhat minket, de a szemünkön keresztül mindig kiderül az igazság.”

Martin egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely közös emberiességünket közvetíti azáltal, hogy a végső tükörre, a szemünkre összpontosít. Mivel a szavak gyakran ellentmondanak valódi érzéseinknek, a szemünk segíthet jobban megérteni egymást.

 

SZEPTEMBER JOEY L. KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Sok gazdagság van itt, még ha nem is pénzben mérhető.”

Joey egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely a Body Me'en önellátó képességnek adózik olyanoknál, akiknek nincs szükségük a családjukon kívüli emberek segítségére a szükség idején.

 

OKTÓBER EUGENIO RECUENCO KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Elkezdtük értékelni azt, ami egykor magától értetődőnek tűnt számunkra.”

Eugenio egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely azt ábrázolja, ami egykor hétköznapi valóság volt (kávézás, helymegosztás vagy beszélgetés), de idővel valami rendkívüli és igazán értékes dologgá vált.

 

NOVEMBER SIMONE BRAMANTE KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
„Már nemcsak ember, hanem emberi lény.”

Simone egy olyan képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely azt ábrázolja, hogy milyen fontos tudatosan harmóniában élni a földdel, amellyel együtt élünk. A képen a három Grácia látható, akik három alapvető értéket hordoznak magukban: a tudatosságot, a tudást és a szeretetet.

 

DECEMBER VÉCÉPAPÍRRAL
„Eltérő színek, egyazon égbolt.”

A vécépapír egy szürrealista képpel járult hozzá a Lavazza 2021. évi naptárához, amely arra emlékeztet minket, hogy egy és ugyanazok vagyunk: mindannyian ugyanonnan jövünk, és mindannyian ugyanott fogunk végezni - egy hatalmas és mélykék világegyetemben, hasonlóan a fotón látható modellek színéhez.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.