Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2015. Steve McCurry közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: STEVE MCCURRY

A Philadelphia külvárosában született művész a pennsylvaniai Állami Egyetem hallgatójaként filmművészetet tanult. Ő az a fotós, aki elsőként tudósított az Afganisztánban zajló konfliktusról. Egyedülálló elkötelezettségének köszönhetően McCurry azóta is jelentős hangsúlyt fektet a háborús zónák konfliktusairól, az eltűnő kultúrákról, valamint az ősi és a modern hagyományokról beszámoló, emberközpontú fotóriportokra. 

A NAPTÁR:

A Slow Food mozgalommal együttműködésben készített, Steve McCurry által tervezett 2015-ös Lavazza naptár a Földet védelmező, bátor, büszke és elkötelezett afrikai nők és férfiak heroikus mindennapjait mutatja be. A Föld védelmezői tökéletesen megtestesítik a Lavazza vállalat és a Slow Food mozgalom által vallott elveket: a fenntartható fejlődés és a szebb jövő jegyében a reményt szimbolizálják a helyi közösségek számára. McCurry 12 arcképe halhatatlanságot kölcsönöz a Föld védelmezőit jellemző lelkületnek, erőnek és emberségnek. 2015-ben, történetében először korlátozott példányszámban jelentették meg a Lavazza naptárát, a „10 000 konyhakert Afrikában” elnevezésű projekt támogatása jegyében.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.