Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2014 Martin Shoeller közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: MARTIN SCHOELLER

Münchenben, Németországban született 1968-ban. Jelenleg New Yorkban él és dolgozik. A Németországban nevelkedett művészre nagy hatást gyakoroltak August Sander munkás- és középosztálybeli emberekről készült arcképei, valamint a Beaker-Schüler iskola megalapítóiként számon tartott Bernd és Hilla Becher művei. Schoeller 1993 és 1996 között Annie Leibovitz asszisztenseként dolgozott. Képeivel Schoeller számos rangos testület, többek között a The Society of Publication Designers, a Communication Arts, az American Photography, a Photo District News és az American Society of Magazine Editors elismerését vívta ki, ezenkívül pedig elnyerte az Alfred Eisenstaedt díjat is.

A NAPTÁR:

A kávé jelentette inspirációt művészi módon megjelenítő képek és történetek magával ragadó egybefűzését filmszerű látásmód jellemzi. Martin Schoeller gyakorta készít arcképeket neves séfekről, akik életét meghatározza a konyhaművészet inspirációja. Az 1968-ban, a bajorországi Münchenben született művészre mély hatást gyakoroltak August Sander munkás- és középosztálybeli emberekről készült arcképei, valamint Bernd és Hilla Becher művei. 1993 és 1996 között Annie Leibovitz asszisztenseként dolgozott.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.