Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2012. 12 különleges fotós közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: 12 KÜLÖNLEGES FOTÓS

A művészek lelkesen vetették bele magukat a munkába, hogy önarcképeikkel megünnepeljék rendkívül különleges kapcsolatukat a Lavazza kávéval. A naptár szerkesztését végző Armando Testa Ügynökség vezetésével a 12 fotós újszerű, szokatlan és fantáziadús önarcképekkel gazdagította a kiadványt.

A NAPTÁR:

Mivel a Lavazza naptárak huszadik kiadása, a The Lavazzers című kiadvány fontos mérföldkő a cég életében, 12 olyan zseniális fotóművészt kértek fel, akik az évek során jelentős mértékben hozzájárultak a naptársorozat elsöprő sikeréhez. Erwin Olaf, Thierry Le Gouès, Miles Aldridge, Marino Parisotto, Eugenio Recuenco, Elliott Erwitt, Finlay MacKay, Mark Seliger, Annie Leibovitz, Albert Watson, David LaChapelle, Ellen von Unwerth. A művészek lelkesen vetették bele magukat a munkába, hogy önarcképeikkel megünnepeljék rendkívül különleges kapcsolatukat a Lavazza kávéval. A naptár szerkesztését végző Armando Testa Ügynökség vezetésével a 12 fotós újszerű, szokatlan és fantáziadús önarcképekkel gazdagította a kiadványt.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.