Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2011. Mark Seliger közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: MARK SELIGER

A Texas állambeli Amarillóban született, 1959-ben. 1992-ben a Rolling Stone folyóirat vezető fotósává nevezték ki, és ebben a minőségében mintegy 125 címlap megalkotása fűződik a nevéhez. 2002-ben a Condé Nast Publications kiadónál kezdett dolgozni. A nagyszámú könyvet megjelentető fotóművész munkásságát számos rangos testület, többek között a The Society of Publication Designers, a Communication Arts, az American Photography és a Photo District News is elismerte, ezenkívül elnyerte az Alfred Eisenstaedt-díjat is. Számos elismerése közül az arcképkészítés terén elért kiemelkedő teljesítményért odaítélt Lucie-díj az egyik legrangosabb.

A NAPTÁR:

Olaszország azon kevés ország egyike, amely azonnal szerelembe ejti az odalátogatót. Talán a levegő, a gyönyörű tájak, a kellemes éghajlat vagy a magával ragadó szépségű építészeti emlékek váltják ki a legnemesebbé érzelmeket az emberekből. Olaszországban, tiszta szenvedéllyel. A Lavazza 2011-es naptára egy ironikus, szürreális, szenvedélyes és könnyed stílusban elmesélt történet az országról, az amerikai Mark Seliger fotóival. Az 1959-ben, Texasban született fotóművész pályája kezdetén a Rolling Stone folyóiratnál helyezkedett el, ahol 10 év alatt több mint 125 címlapot és számos videoklipet alkotott meg.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.