Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2006. (Ellen Von Unwerth közreműködésével)

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: ELLEN VON UNWERTH

1954-ben Németországban, Frankfurtban született. Művei kifejezetten érzéki és játékos módon ábrázolják a divat- és szépségipar világát. A fotósként, filmproducerként és videórendezőként is alkotó művész könyvekbe és két fotógrafikus képregénybe rendezve jelentette meg legismertebb munkáit. Alkotási ezenkívül gyakorta megcsodálhatók különböző kiállításokon is világszerte. Munkái már számos nemzetközi kiállításon szerepeltek.

A kilencvenes évek kezdetén a Guess számára készített, erőteljesen érzéki reklámkampánya üzleti siker szempontjából igazi fordulópontot jelentett a művész életében. Ezután számos megbízással halmozták el, többek között a Sex and the City (Szex és New York) című tévésorozat reklámkampányát is ő jegyzi. Von Unwerth a rövid- és reklámfilmek világában is kipróbálta magát.

A NAPTÁR:

Nők, utazás, álmok. Az 1995-ös kiadást követően, 2006-ban ismét Ellen von Unwerthtet bízták meg a vállalat naptárának elkészítésével. A naptár a repülés azon fényűző korszakát jelenítette meg, amikor az még csak kevesek kiváltságának számított, és képi világát az egzotikus tájak, kávékoktélok, illetve a mosolygós és reményteljes arcok határozták meg. Ellen von Unwerth ironikus és provokatív, ugyanakkor elegáns és érzéki képei az iparág legnevesebb magazinjaiban is megjelentek. A fotózáson kívül rövidfilmeket és videóklippeket is készít.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.