Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2005. Erwin Olaf közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: ERWIN OLAF

A fotóművészet egyik leginnovatívabb alkotójaként számon tartott Olaf 1959-ben született Hollandiában. 1988-ban megnyerte az Európai Fotóművészeti Díjat ifjúsági kategóriában, 2001-ben pedig a Diesel és Heineken reklámkampányokért végzett munkáját Ezüst oroszlánnal jutalmazták Cannes-ban. A Groninger Múzeumban, 2003. szeptemberében megnyílt retrospektív kiállítás több mint 200 fotóval és számos videóval emlékezett meg a művész 25 éves pályafutásáról.

2010-ben a Louis Vuitton és az amszterdami Rijksmuseum egy portrésorozat elkészítésével bízta meg Olafot. A számos nemzetközi díjat nyert művész több könyvet is publikált. Nemrégiben a Lucie Díjjal ismerték el a munkásságát. Számos önálló kiállítása volt a világ minden táján. Művei Hollandia több múzeumának állandó gyűjteményeiben is megcsodálhatók.

A NAPTÁR:

2005-ös naptárának elkészítésével Erwin Olafot bízta meg a Lavazza. A holland fotóművész álomszerű képeit a cirkuszok világa ihlette. A piros és a fehér színek különféle árnyalataival ábrázolt, férfi és nő közötti kapcsolat szellemes és szürreális módon jelenik meg képein. Erwin Olaf Hollandiában született, 1959-ben. Fotóinak valóságábrázolása mindig ironikus és transzgresszív. Művei humoros és gondolkodásra késztető módon szembesítenek a divat- és reklámipar által megálmodott szépségideál korlátaival.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.