Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 2003. Jean-Baptiste Mondino közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: JEAN-BAPTISTE MONDINO

Franciaországban született, 1949-ben. Pályafutását Londonban kezdte, ahol eleinte lemezlovasként és zeneszerzőként dolgozott. Később egy párizsi reklámügynökség művészeti igazgatójaként helyezkedett el. Ezt követően szabadúszó fotósként, valamint videóklippek és reklámfilmek rendezőjeként a képzőművészet és fotóművészet világában is ismertté vált. Munkái különböző divat- és formatervezési folyóiratokban jelentek meg.

A kortárs zenészek, filmcsillagok és divatmodellek megörökítésén kívül számos albumborító megtervezése és jó néhány világhírű művész videóklipjének a megrendezése is a nevéhez fűződik.

A NAPTÁR:

A 2003-as naptárt Mondino állította össze. Az „Espress Yourself” (Fejezd ki önmagad) szlogennel jellemzett művészi koncepció az olaszos életérzés és a kozmopolitizmus ötvözésén keresztül a vitalitás, az irónia és mindenekelőtt a márkához köthető csillogás kihangsúlyozására törekedett. Jean-Baptiste Mondino képei számos folyóiratban, többek között a Vogue, a Numero, a The Face, az Arena, a Vanity Fair és az Interview különböző számaiban jelentek meg. Ezenkívül számos kortárs zenész, filmcsillag és divatmodell megörökítése is a nevéhez fűződik.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.