Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

Lavazza naptár 1999. a Magnum Photos közreműködésével

A Lavazza-csapat 3 perc

A MŰVÉSZ: MAGNUM PHOTOS

Az 1947-ben alapított Magnum Photos ügynökség a világ egyik legrangosabb fotóügynöksége. A közreműködő fotósok szövetkezeteként működő ügynökség természeténél fogva jelentős művészi szabadságot biztosít tagjai számára, elősegítve ezzel a kreativitás és az egyéni látásmód kibontakozását.

A Magnum Ügynökség fotósai kiemelkedő fontosságú fotóriportokat készítettek az elmúlt években, melyek során háborúkról, társadalmi feszültségekről, természeti katasztrófákról és a társadalom hagyományos újságírás által elhanyagolt aspektusairól tudósítottak.

A NAPTÁR:

Az ezredfordulós ünnepségek megörökítésével a többek között Henri Cartier-Bresson és Robert Capa által alapított Magnum Photos ügynökség tizenkét fotósát bízták meg: David Allan Harvey - Leonard Freed - Gilles Peress - Steve McCurry - Inge Morath - Martine Franck - Elliott Erwitt - Gueorgui Pinkhassov - Bruno Barbey - Ian Berry - Rene Burri - Dennis Stock. A Magnum Ügynökség fotósai számos kiemelkedő fontosságú fotóriportot készítettek az elmúlt években, melyek során háborúkról, társadalmi feszültségekről, természeti katasztrófákról és a társadalom hagyományos újságírás által elhanyagolt aspektusairól tudósítottak.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.