Business
FOOD SERVICE
@BUSINESS SOLUTIONS
Alt Alt

A KÁVÉ MELLETTI BESZÉLGETÉS, MINT KAPCSOLATÉPÍTÉS

Egy csésze kávé az egész világon többet jelent már egy szimpla italnál. Kiváló kapcsolatépítési lehetőséget.

Bárhol is legyünk a világon, legtöbbünk számára egy csésze kávé az elmaradhatatlan és pihentető napi rutin része. Mintegy gerince számos rituálénak és hagyománynak szerte a világon. Időt és teret biztosít, ahol egy kis lélegzethez juthatunk rohanó napunk során.

Ez az önmagunkról való gondoskodás nagyon is szükséges apró pillanata.

Legyen az akár a frissen illatozó reggeli csésze kávénk, amely minden nap kicsalogat az ágyból, az ebéd utáni energizáló eszpresszónk, vagy pedig a csodás délutáni kávészünet, egy korty kávé mindig egy kis varázslatot csempész a napba.

EGY KÁVÉ ÉS EGY JÓ BESZÉLGETÉS

Milyen gyakran hallottad vajon azt a mondatot, hogy „beszéljük meg ezt egy csésze kávé mellett”?

A kávé az egyik legrégebbi italunk, amely a társas élethez kapcsolódik: az élmény, amikor összejövünk egy csésze kávé mellett.

Minden korty egy kis lélegzetvétel a rohanó nap során – kiváló alkalom arra, hogy feltöltődj és másokkal kapcsolódj. A kávé tökéletes lehetőséget kínál a partnereknek, családtagoknak, barátoknak és kollégáknak, hogy egy kicsit jobban megismerjék egymást, vagy akár nyugodtan megbeszéljék, mi is történt velük, mióta legutóbb találkoztak.

A KÁVÉ ÉS A KÖZÖSSÉGI ÉRZÉS

A kávé ma azért is az egyik legszélesebb körben fogyasztott ital a világon, mert összehozza az embereket.

Napjainkban a kávéházak az egyik legnépszerűbb találkozóhelyek. Tökéletes laza környezet a barátokkal vagy munkatársakkal való találkozásra, egy csésze kávé elfogyasztására és a beszélgetésre. Munkahelyi környezetben pedig a legjobb pillanat a gondolatok megosztására, az ötletek megvitatására és a kapcsolatteremtésre kollégákkal és ügyfelekkel egyaránt.

A KÁVÉ ÉS AZ ÖSSZETARTOZÁS

Annak ellenére, hogy a kávézási szokások személyről személyre különbözhetnek, a kávézás olyan társas tevékenység, amelyből senki sincs kizárva.

 

Miközben a kávé nagyszerű napindító, egyben kiváló kapcsolódási pont is lehet. És ez az üzleti világ kapcsolataira is érvényes. Sokszor egy kávézás a legjobb alkalom arra, hogy összehozza a különböző hátterű embereket és közös élményt nyújtson nekik, amelynek mindenki részese lehet. Kis személyes teret teremt nekünk a zsúfolt napunkban, ahol szünetet tarthatunk, elgondolkodhatunk a nap eseményein, és ami a legfontosabb, ötletelhetünk.

A mai világban a kávészünet nem csak a társasági életről szól, hanem alapvető kapcsolatépítő eszköz is.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.

TRAINING CENTER

Tudj meg többet a világméretű kávéiskolai hálózatunkról.