Lavazza Csoport Lavazza Csoport

Lavazza Csoport

TUDJ MEG TÖBBET

LAVAZZA GROUP

Minden nap egy jobb világra ébredni

Az emberek és a természet iránti tisztelet. Ez a legteljesebb kifejezése világméretű kávécsaládunk elkötelezettségének aziránt, hogy a Földet minden nap egy jobb hellyé változtassuk. 

A legmagasabb minőségű termékeket ajánljuk, melyeket az innováción, szenvedélyen és szakértelmen alapuló fenntartható modellel értünk el.  

KÜLDETÉSÜNK

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy minden alkalommal a lehető legjobb kávéélményt biztosítsuk, ezáltal az öröm pillanatait nyújtsuk a tökéletes termékkel a nap bármely pillanatában.

A legjobb kávét szeretnénk neked ajánlani; tesszük ezt úgy, hogy az ellátási lánc minden aspektusára nagy figyelmet fordítunk, köszönhetően az innovációk, kutatások és a fenntarthatóság területén tanúsított folytonos erőfeszítéseinknek.

Csoportunk célja, hogy fenntartható értékeket teremtsünk részvényeseinknek, munkatársainknak, fogyasztóinknak és a közösségnek melyben élünk, összekapcsolva a versenyszellemet a társadalmi és környezeti felelősséggel. Ez annyit jelent, hogy mindig biztosítjuk a legjobb minőségű termékeket, miközben megőrizzük a függetlenségi és etikai normákat. 

ELVEINK

Az innováció a vállalkozói tevékenységünk védjegye és az alappillére annak, hogy mindig a lehető legjobb kávét kínáljuk minden formában. A vállalat legkorábbi sikerét biztosító intuíciótól - a kávékeveréktől - kezdve a csomagolás innovatív megoldásainak kialakításáig, az űrben kortyolgatott első eszpresszótól az ipari szabadalmak tucatjaiig, a Lavazza mindig forradalmasította a kávékultúrát bátorsággal, energiával és megbízhatósággal, modernizálta a tradíciókat, megjósolva a piac és a fogyasztók igényeit.

Ez a hozzáállás áthatja a Csoport összes márkáját, és felelős innováción, a szenvedélyen, becsületességen és szakértelmen alapuló közös kultúráját hoz létre, amely segít abban, hogy a legjobb minőségi kávét kínáljuk.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.