Business
FOOD SERVICE
@BUSINESS SOLUTIONS
alt alt

Vásárlói értékelések: George Hammond

Értékelések és sikertörténetek partnereinktől.

A George Hammond nemrégiben lecserélte meglévő, országosan elismert „coffee to go” megoldását a Lavazza Coffee To Go-ra a Dover Priory és Deal benzinkútjain. Az „útközbeni” kávézással kapcsolatos kiterjedt tapasztalataiknak köszönhetően tudják, mennyire fontos, hogy ügyfeleiknek a legjobb megoldást kínálják.

Paul Lee, a George Hammond pénzügyi igazgatója szavait idézve: „mindig is lenyűgözött bennünket a Lavazzához társított nagyszerű ízű és prémium minőségű kávé. A rengeteg márka mellett, amelyek elárasztják a piacot, úgy éreztük, hogy a Lavazza lehetőséget ad arra, hogy kiemelkedjünk a tömegből. Azt gondoltuk, hogy egy régóta ismert márka lecserélése ellenállásba ütközhet, de alaptalannak bizonyultak a félelmeink. Amikor a vásárlók megtapasztalták az újításunkat és megkóstolták a kávét, nagyon elégedettek voltak. Az ügyfelek lelkesen fogadták az új megoldást. Már az indulást követően is meglepett bennünket az eladások szintje, különösen, ha a járvány miatti lezárásokat is figyelembe vesszük.”

Ha prémium minőségű kávét kínálunk a vásárlóknak, az minden elviteles ételkínálatot is feldob. Jelentőségét hangsúlyozza a tény is, hogy a forró italok váltak a reggelihez társuló, legnagyobb forgalmú elviteles élelmiszer-kategóriává. Paul felismerte a kávé rendkívüli szerepét: „Ez egy kulcsfontosságú termék a vásárlóink számára, még a világjárvány idején is. A jó kávé segíti más kulcsfontosságú kategóriák értékesítését, mint amilyenek például a pékáruk és az elvitelre szánt ételek. Alig várjuk, hogy a közeljövőben bevezethessünk néhány összekapcsolt ajánlatot, így fokozva a szinergiát.”

  

Paul számára fontos szempont volt az elviteles kávé beszállítójának lecserélésénél, hogy olyan megbízható partnert találjon, amely alacsony kockázatú megoldást kínál kiváló ügyfélszolgálat és támogatás mellett. Ebből a szempontból az a tény, hogy a Lavazza Coffee To Go megoldás nem igényel előzetes beruházást, hiszen a berendezést, a gépeket és a termékeket ingyenesen biztosítják, fontos szerepet játszott abban, hogy a Lavazzát választották új partnerüknek. A Lavazza biztosítja továbbá a hatékony telepítést, a személyzet átfogó képzését, a folyamatos karbantartási támogatást, az ingyenes POS-anyagokat és a sikeres értékesítési eredmények elérését segítő, lokalizált eszközök széles skáláját.

Így folytatta: „Azoknak az üzleteknek, amelyek egyszerű, alacsony kockázatú és nagyszerű ízű elviteles kávé-megoldást keresnek, teljes szívemből ajánlom partnerként a Lavazzát. A termék prémium minőségű, és a támogatás is kiváló. A telepítés folyamata egyszerű, és a járvánnyal járó korlátozások mellett is jól ment. A marketingtámogatás fantasztikus volt, nem beszélve arról, hogy a Lavazza egy ingyenes kávédélelőttöt szervezett az új megoldás népszerűsítésére.”