Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

PARTNERSÉG EGY JOBB JÖVŐÉRT

20 évnyi együttműködés után a Lavazza a Save the Children legrégebbi partnercége.

A Lavazza-csapat 2/3 perc

A Lavazza Alapítvány 20 éve dolgozik együtt a Save the Children humanitárius segélyszervezettel, hogy jobb oktatás, egészségügyi ellátás és gazdasági lehetőségek révén javítsa a fiatal fiúk és lányok életét. 

Ez a nonprofit szervezet, amely 122 országban 25 000 elkötelezett munkatárssal rendelkezik, 100 éve küzd a veszélyeztetett gyermekek megmentéséért és a jövőjük biztosításáért. 

A Lavazza és a Save the Children 2001 óta kilenc különböző országban különböző kezdeményezésekben működött együtt: Olaszországban, Jemenben, Indonéziában, Nepálban, Indiában, Elefántcsontparton, Kínában, Vietnámban és Mianmarban. Ezek a kezdeményezések elsősorban a vészhelyzetek enyhítésére, az anyák és gyermekeik egészségének előmozdítására, a fiatalok támogatására és a kiskorú bevándorlók befogadására összpontosítanak.  

A kezdeti években ez a partnerség eleinte arra összpontosított, hogy támogatást nyújtson olyan lányoknak, gyermekeknek, fiataloknak és családoknak, akik konfliktust, humanitárius vészhelyzetet vagy nehézséget éltek át, mint például a közép-olaszországi és nepáli földrengések vagy az indonéziai szökőár. Ezután elkezdte támogatni az egészségügyi és táplálkozási programok fejlesztését a fejlődő országokban, például Indiában, Etiópiában és Mianmarban.  

Idővel ez a partnerség kiegészült a gyermekek jogainak védelmét célzó programok támogatásával, valamint a gyermekek jogai és az üzleti élet alapelveinek támogatásával; ezek az első olyan átfogó alapelvek, amelyek a vállalatok számára iránymutatást nyújtanak azon tevékenységek teljes köréről, melyekkel a gyermekek jogait tiszteletben tarthatják és támogathatják a munkahelyen, a piacon és a közösségben.

EGY ÉLETRE SZÓLÓ PARTNERSÉG: JELENLEGI PROJEKTJEINK

Jelenleg ennek a régóta fennálló partnerségnek fontos része a nemzetközi programokhoz való hozzájárulás, mint például a New Horizons, amelynek célja, hogy a fiatalok számára olyan képzést biztosítson, aminek a segítségével szakképzettséget igénylő munkát találhatnak a jövőben.  

A Cup of Learning, a Lavazza által megvalósított nemzetközi program szintén része ennek a kezdeményezésnek, szakértőink közvetlen részvételével, akik rendelkezésre bocsátották szaktudásukat és energiájukat azzal, hogy első kézből, a helyszínen elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtottak a profi kávépincérré váláshoz 120 fiatalnak, akik mostanra szakképesítést szereztek. 

A Lavazza-nál szilárdan hiszünk abban, hogy minden gyermeknek joga van ahhoz, hogy egészségesen és biztonságos körülmények között nőjön fel, és ezt bizonyítja a Save the Children szervezettel való hosszú távú partnerségünk is. Ennél is fontosabb, hogy ez a partnerség kulcsfontosságú volt több ezer gyermek életének megváltozásában, akik az oktatás lehetőségének köszönhetően most már másképp látják az életet.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.