Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
alt alt

INNOVÁCIÓ A KÁVÉTERMELÉS MEGMENTÉSÉÉRT

A gyakorlati képzés fontossága a vietnami kistermelők számára.

A Lavazza-csapat 2/3 perc

Mielőtt felszolgálásra kerülne, minden kávébab hosszú utat jár be a vetéstől a szüretig, és minden egyes út mögött emberek közösségei dolgoznak azon, hogy a termék a legjobb ízű legyen.

Ebből a célból a Lavazza Alapítvány olyan, a fenntartható vállalkozói szellem fejlesztését célzó programokkal közelíti meg azokat a közösségeket, amelyekben működik, hogy az egész közösség életkörülményeinek javulását eredményezzék.

KÖZEL A VIETNÁMI KÖZÖSSÉGEKHEZ

Ezért tartunk szoros kapcsolatot a mezőgazdasági közösségekkel Vietnámban, ahol a hirtelen éghajlatváltozás, a szezonon kívüli heves esőzések és a hosszan tartó aszályos időszakok valós problémát jelentenek, és negatívan befolyásolják 1245 helyi kistermelő termelését és munkáját.

INNOVÁCIÓVAL AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁS ELLEN

Az Olam és az ISLA (Kezdeményezés a fenntartható tájakért) együttműködésével a Lavazza Alapítvány a vietnámi kistermelőknek segítséget és technikai képzést nyújt a Farmer Field School módszerrel. A program keretében felmérik a termőtalaj jellemzőit, hogy a lehető legjobb minőségű műtrágyát választhassák ki, innovatív öntözőrendszereket alakítanak ki, a kávécserjéket pedig árnyékot nyújtó fák termesztésével óvják meg a túlzott mértékű napsütéstől és a hirtelen eleredő esőtől.

A cél az öntözőrendszerek hatékonyságának javítása, a termeléshez kapcsolódó gázkibocsátás csökkentése és az éghajlatváltozás kezelésére szolgáló megoldások kidolgozása.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.