Back
TERMÉKEK
COLLECTIONS
KÁVÉ

*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso

**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.

LAVAZZA STORIES
Alt Alt

Lavazza for Eataly

Élvezd az igazán autentikus olasz ízvilágot

Az igazán autentikus olasz ízélmény teljessé tételéhez elengedhetetlenül szükséges kávé fontos szerepet játszott és játszik ma is az olasz kultúrában. 

 

A Lavazza egy kis élelmiszerboltban született a régi Torino szívében, és 1985 óta Olaszország kedvenc kávéja. A generációk során Luigi Lavazza és családja tökélyre fejlesztette mesterségét, amelynek eredményeként a Lavazza mára az olasz eszpresszó szimbóluma lett világszerte.

 

Ehhez kapcsolódik az Eataly munkája is.

 

Az Eataly küldetése, hogy mindenki számára lehetővé tegye az olasz étkezési kultúra legjavának megtapasztalását autentikus és fenntartható módon, tiszteletben tartva azon országok gazdasági, társadalmi, környezeti és kulturális értékeit, ahol működik.

 

A Lavazzának köszönhetően az Eataly autentikus olasz kávéélményt kínál vendégeinek, és a legjobb minőségű kávébabokat fenntartható gazdaságokból szerzi be.

LAVAZZA AZ EATALY SZÁMÁRA

Egy híres olasz mondást idézve: „minden jó nap egy jó reggellel indul”. 

 

A reggeli kapucsínótól a vacsora utáni eszpresszóig, mi mással indulhatna jobban a reggel, mint a tökéletes olasz kávéval? 

 

Ezt szem előtt tartva a Lavazza Training Centre számos eredeti receptet készített, hogy azokat, akik egy csésze Lavazza-kávéért érkeznek az Eataly-ba, egy olaszországi érzékszervi utazásra hívja. A regionális kávékként ismert különleges receptek kifejezetten az Eataly számára készültek, és az egyes régiókhoz tartozó autentikus olasz hagyományok és szokások ihlették őket.

BAVAREISA TORINESE

Az 1700-as évekből származó torinói specialitás, az eredeti „Bavareisa” ital a csokoládé és a krémes tej keveréke, sziruppal édesítve. 

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható erőforrások előtérbe helyezése, a kávétermesztők számára a tisztességes munkavégzés biztosítása, és természetesen az ellátási láncunkban a CO₂-kibocsátás csökkentése mellett. Érjük el együtt ezeket a célokat!

 

CAFFÈ PADOVANO

Ez az ital már az 1800-as évek óta népszerű az értelmiségiek, politikusok, tudósok és diákok körében: a mentás tejszínnel ízesített kávét kakaószórással gazdagítják.

CAFFÈ ALLA SALENTINA

Az 1950-es években az olaszországi Lecce egy kis bárjában találták fel ezt a kávét, amely a jeget, a mandulatejet és az eszpresszót ötvözi, miközben minden ízt sértetlenül megőriz. Egy ital, amely a legjobban hidegen élvezhető.

CAFFÈ NAPOLETANO

Ez a klasszikus kávé egy a középkorig visszanyúló, Nápoly nagyvárosából származó ital, amely a kávét és a mogyorót ötvözi.

CAFFÈ CALABRESE

Az édesgyökér-termesztés dél-olasz hagyományának köszönhető ital, amely calabriai receptjének alapját a kávé, a borpárlat és az édesgyökér adja. 

EATALY A VILÁG KÖRÜL

A Lavazza kávé összetéveszthetetlen ízét a világ számos Eataly üzletében élvezheted: Milánó, New York, Boston, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Dallas és a szilícium-völgyi San Josè nagyvárosa - csak hogy néhányat említsünk. 

Amellett, hogy számos ízletes termék és étterem piactere, az Eataly gyakran ad otthont tanfolyamoknak és rendezvényeknek. Ezek az események a gyakorlati tésztakészítő kurzusoktól kezdve a borkóstolókig a legjobb olasz étkezési élményt kínálják, megszólítva nemcsak az ínyenceket, de a hétköznapi rajongókat is.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szükséged? Tekintsd meg a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba velünk.