Innovációs központ
A minőséget nem „ellenőrizzük”, hanem „felépítjük”!A minőséghez vezető folyamat aktív folyamat. Minden egyes nap meg kell ismételni és a Lavazza dolgozó összes dolgozójánal ki kell vennie belőle a részét. Ezek az emberek szeretik a munkájukat, nem állnak meg az első megoldásnál, hanem elemzik a folyamatokat és folyamatosan tanulnak. Az innovatív és legkorszerűbb technológiákkal együtt mindig is ők voltak a módszerünk kulcsfontosságú elemei, mióta Luigi Lavazza feltalálta minden idők legmodernebb pörköléses eljárásait és olyan innovatív csomagolást fejlesztett ki, amely garantálja a jobb minőséget és a hosszabb eltarthatósági időt.


Kutatás-fejlesztés
Minden egyes Lavazza-keverék mögött olyan hozzáadott érték található, amely egyedülállóvá teszi kínálatunkat. A kutatásból, tanulásból és innovációból született érték.
BŐVEBBEN
Részlegeink
Kávé
A kutatás-fejlesztési részleg kezeli a teljes Lavazza-kávé ellátási láncot, a betakarítási módszerektől kezdve.
BŐVEBBEN
Csomagolás
Folyamatosan keressük a hatékony és öko-kompatibilis anyagokat és megoldásokat a minőség és a környezet védelme érdekében.
BŐVEBBEN
Rendszerek
Eszpresszó-rendszereink egyre népszerűbbek szerte a világon, mivel kizárják a kávékivonatolás során esetlegesen fellépő hibákat.
BŐVEBBEN