Amit a Lavazza az olasz kávé örökségének tekint, az nem csupán egy kiváló eszpresszó. A Lavazza több, mint egy olasz eszpresszó: minden formájában a legjobb kávéélmény. 

1895 óta nyújtunk kiemelkedő minőségű kávét, ízélményt és élen járunk az innováció tekintetében – az olaszországi Torinóból az egész világ számára.

 

A Lavazza kávéélmény megtestesíti a hagyományos olasz kávékultúrát és az innovatív kávékészítményeket: a hagyományos eszpresszótól a cold brew kávéig, a capuccinótól a mokkáig. 

 

Nem csak egy eszpresszó… „More than Italian.”

Azt a kiváló minőségű olasz kávéélményt nyújtjuk, amire mindenki vágyik.

 

Kávézási szokásaitól függetlenül a Lavazza mindig tökéletes élményt nyújt az Ön számára.

Ismerjen meg hármat a legjobb kávéfajtáink közül.
Lavazza--More-than-italian--symphony-m

Qualità Oro, az olasz harmónia neve

 

legelső Lavazza kávékeverék több, mint 65 éves. Agyümölcsös és édes ízek keveredése a legjellemzőbb ismertetőjegye ennek az ikonikus kávékeveréknek. Kiegyensúlyozott kávé, mely a legjobb amerikai kávébabokból és arabikából készült.

Vásároljon most
lavazza-more_than_italian-Espresso-Barista-Perfetto-M

Espresso Barista Perfetto: amit a csúcsminőség megkövetel

 

 

A kávéfőző mester először is kiváló alapanyagokat használ.
Kezdjük ezzel a finom Lavazza kávébabbal és az eredeti olasz eszpresszó intenzív ízével. Ha tökéletes kávéélményre vágyik, ez a legjobb kiindulópont. Őrölje meg, készítse el és ízlelgesse: máris Olaszországban érezheti magát.

Vásároljon most
lavazza-more_than_italian-rossa-M

Qualità Rossa, ahol Olaszország a világgal találkozik

 

 

A minőség eladható? Úgy tűnik, nem. Hacsak nem a Lavazza Qualità Rossát választja, amely a legikonikusabb kávékeverék Olaszországban. Tökéletes megoldás tejalapú receptekhezlágy, tökéletes zamatának köszönhetően, de akkor is nagyszerű választás, ha egy könnyű eszpresszóra, vagy capuccinora vágyik. A robusta és arabika kávébab keveréke csodákra képes. És ezúttal kézzel is darálható.

Vásároljon most

Van még mit kortyolgatni

Ismerjen meg több kávéfajtát és válassza ki a kedvére valót.

Találja meg az Önhöz illő kávét