Espresso Crema & Aroma 1 kg

A Crema & Aroma gondosan válogatott arabica és robusta kávébabok harmonikus keveréke. Hosszan tartó, krémes textúrája miatt ideális receptjeihez és tejjel fogyasztva.

  • KÁVÉBABOK
  • WHOLE BEANS
INTENZITÁS 8
Egyedülállóan krémes keverék.
  • Arabica és robusta

    ÖSSZETÉTEL

  • Dél-Amerika, Afrika, Ázsia

    EREDET

  • Settimo Torinese, Olaszország

    FELDOLGOZÁS

lavazza-beans-materia-M
PROFIL ÉS PÖRKÖLÉS
Krémes és aromás
LÁTVÁNY
Krémes

AROMA
Csokoládés jegyek

ÍZ
Aromás

Aromás jegyek
Csokoládé
Intenzitás 8 Közepes
Pörkölés Közepes
Termékjellemzők
Gyártó
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna, 32 – 10152 Torino – Olaszország
Leírás
Kávébabok, 1 kg
Intenzitás
8
Nettó mennyiség
1 kg
Csomagméret
1kg, puha csomagolás
lavazza-beans-ambientate-M
ELKÉSZÍTÉS

Crema e Aroma mokkafőzőhöz, filteres kávéfőzőhöz és French press-hez.

Fogyassza kávéját úgy, ahogy jól esik Önnek: aromás mokkafőzőben készült ristrettóként, filteres kávéfőzőben készült intenzív lungóként, vagy akár French press-ben elkészítve.

Ötletek a ma esti vacsorához: merítsen ihletet ezekből a receptekből!

MAGAZINE
Kávés és fontina sajtos rizottó kávés-fahéjas fügével

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Tenger gyümölcsei saláta tejszínes bivalymozzarella ágyon

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sült sertésszelet ropogós szalonnával és kávés avokádókrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 40p
Kávés sajttorta mézes lekvárral

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

BŐVEBBEN
MAGAZINE 10ó
Tonhalsaláta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 10ó
Kamut® horászán búzakenyér kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sütőtökös-robiolás rizottó kávéval, nyárson sült kolbásszal

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Kávés torta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST