Identità golose 2017

A 2017-es Identità Golose US 

A nemzetközi kulináris kongresszus, az Identità Golose helyszínei az USA nagyvárosai, Chicago, New York és Boston voltak, ahol számos gourmet eseményt szerveztek a kongresszus keretein belül. Az Identità Golose kilenc éven keresztül vitte el az Amerikai Egyesült Államokba az olasz konyha szenvedélyét olyan séfekkel, mint Massimo Bottura, Davide Oldani és Roberto Cerea, akik mind azért szelték át az óceánt, hogy szabadjára engedjék kulináris fantáziájukat.

Egy tiszta, nemes, eredeti kávé 

Van egy olyan termék, amelyet Olaszországtól New Yorkig gyakran láthat eszpresszós csészéjében: a Lavazza-kávé. Ha a Nagy Almában jár, látogasson el a 200 Fifth Avenue-ra, hiszen ez az Eataly egyik leglátogatottabb étterme a világon. Sokak számára ez már reggeli rituálé. A pultnál Bottura, Oldani és Cerea álltak, akik a tiszta, nemes és eredeti Kafa eszpresszó kulináris sokszínűségével kísérleteztek, a kávéval, amelynek neve az arabika származási helyéről, az etióp régióból származik, és a kávé szó etimológiai gyökereire visszavezethető vissza.