VISSZA
2 minuti
The Factory of Taste

Ízletes identitások – különleges receptek a Cerea fivérek és Davide Oldani gyűjteményéből

Közzététel időpontja: 11 október 17

Egy eszpresszó, két recept, három Michelin-csillagos mesterszakács.
A hagyomány, a kutatás és az innováció kombinációjából születik a tipikus olasz reggeli újraértelmezése, amellyel az Ízletes identitások negyedik kiadását ünnepeljük.

 

A két fivér, Roberto és Enrico Cerea, valamint az Identità New York, Davide Oldani, és az Identità Chicago köszönt minket egy személyes „Buongiorno!”-val a Lavazzával közösen, amely a kezdeményezés támogatójaként két, a legjobb olasz éttermekhez méltó exkluzív recept létrehozásában működött közre.

„Reggeli csemege: az öröm, hogy valamilyen édességgel indítjuk a napot, a lelket és az ínyünket is felderíti.”
Roberto Cerea

Tökéletesre főtt muffin lágy joghurttal és kávékrémmel: a kombináció akkor tökéletes, ha reggelire, egy eszpresszó mellé fogyasztja el. Olyan reggeli, amely azonnal otthonosságot és családias hangulatot teremt, és felidézi együtt töltött idő örömét.

 

A kávé íze és egyedi aromája karakteressé teszi a pillanatot, és összeköti egymással a recepteket. A két fivér úgy dönt, hogy összezúzzák a kávébabot, amelyet másodjára is félig megpörkölnek a sütőben, hogy minden érzékszervekre ható jellege életre keljen.

 

Egy egyszerű recept az otthon illatával, egy igazi olasz „Buongiorno!”-val.
A séf, Davide kreációját családi és gyermekkori emlékek ihlették.

„Ez egy olaszos falat, amelyben a hagyományos ízek mellett a kávé dominál.”
Davide Oldani

A népszerű gasztronómia, a „pop cuisine” megalkotóját, Davide Oldanit mindig a hagyomány, a kiváló minőség és a hozzáférhetőség elveinek egyesítése vezérli. Így alakult ki a közel egy évtizede tartó szoros együttműködés a Lavazzával.

Lavazza-Magazine-InspiringCooking-IdentitaGolose-Articolo-imgsx1
Lavazza-Magazine-InspiringCooking-IdentitaGolose-Articolo-imgdx1

Mostani kreációjához éppen a hagyományokhoz való folyamatos visszanyúlás adta az inspirációt egy folyamatosan modernizálódó társadalomban.
Oldani azt javasolja, hogy használjunk kotyogósban főtt kávét, mellé pedig 3 friss gyümölcslekvárt és könnyű, finom kenyeret, ami az innovatív „szifon” technikával készült.

 

Minden ízében olasz harapnivaló, amelynek illata és íze szinte visszarepít az időben.

Találtunk más érdekes cikkeket is…

MAGAZINE
Kávés és fontina sajtos rizottó kávés-fahéjas fügével

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Tenger gyümölcsei saláta tejszínes bivalymozzarella ágyon

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sült sertésszelet ropogós szalonnával és kávés avokádókrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 40p
Kávés sajttorta mézes lekvárral

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

BŐVEBBEN
MAGAZINE 10ó
Tonhalsaláta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 10ó
Kamut® horászán búzakenyér kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sütőtökös-robiolás rizottó kávéval, nyárson sült kolbásszal

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Kávés torta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST