A cukorsziruphoz
A szirup előkészítéséhez egyszerűen keverje össze a cukrot és vizet egy serpenyőben, forralja fel, és hagyja forrni 9 percig.
A szirup előkészítéséhez egyszerűen keverje össze a cukrot és vizet egy serpenyőben, forralja fel, és hagyja forrni 9 percig.
Áztassa alkoholba a vaníliát és a kávéport 7 napon át. Szűrje le a kapott folyadékot előzőleg benedvesített és kicsavart papírtörlő vagy szűrő segítségével, egy finom vagy nagy lyukú szitán. Készítse elő az eszpresszó kávét. Keverje össze a (250 g) cukorszirupot az alkohollal. Adja hozzá az eszpresszót, majd a vizet, hogy csökkentse az alkoholtartalmat. Szobahőmérsékleten hagyja lehűlni. Palackozza be, és tegye a fagyasztóba. Amint kihűlt, a likőrt fel is szolgálhatja.
A cukorsziruphoz
A szirup előkészítéséhez egyszerűen keverje össze a cukrot és vizet egy serpenyőben, forralja fel, és hagyja forrni 9 percig.
A likőrhöz
Áztassa alkoholba a vaníliát és a kávéport 7 napon át.
Szűrje le a kapott folyadékot előzőleg benedvesített és kicsavart papírtörlő vagy szűrő segítségével, egy finom vagy nagy lyukú szitán.
Készítse elő az eszpresszó kávét.
Keverje össze a (250 g) cukorszirupot az alkohollal.
Adja hozzá az eszpresszót, majd pedig a vizet, hogy csökkentse az alkoholtartalmat.
Szobahőmérsékleten hagyja lehűlni.
Palackozza be, és tegye a fagyasztóba.
Amint kihűlt, a likőrt fel is szolgálhatja.
Az ideális kávé a recepthez
Qualità Rossa
Testes íz
A természetes brazil arabica és robusta egysége révén a legenda tovább él egy gazdag, kiegyensúlyozott és testes eszpresszóban. Vöröslő olasz szenvedély.