Hidegen főzött meggyes kávé

NEHÉZSÉG
16ó

Kávé, limonádé és meggyszirup. Próbálta már őket együtt? Kávészünet kis csavarral, hogy felfrissüljön a hosszú, forró nyári délutánokon.
Hozzávalók
a HIDEGEN FŐZÖTT KÁVÉHOZ
  • 850 ml víz, 125 ml kotyogósban főtt kávé
a MEGGYES LIMONÁDÉHOZ
  • 250 g meggyszirup, 375 g palackozott limonádé, 4 szem felszeletelt meggy, 400 ml hígított hideg főzet (1:1 arányban) (200 ml tiszta hideg főzet + 200 ml víz), 1 pohár zúzott jég
Módszer
Hidegen főzött kávé

Készítse elő a hidegen főzött kávét, és hagyja 12 órára hideg vízben áztatva. Ezután szűrje át egy előzőleg megnedvesített és kicsavart papírtörlőn vagy szűrőn (a kis vagy nagy szemű szűrő használata eltérő eredménnyel jár, ezért használja az ízlésének megfelelő módszert). Vegyen 200 ml tiszta hidegen főzött kávét, és adjon hozzá 200 ml vizet. Öntse ki a 150 g előkészített meggylimonádét a poharakba 100 g hígított, hidegen főzött kávéval együtt.

Meggylimonádé

Öntse a palackozott limonádét és a meggyszirupot egy nagy kancsóba, és jól keverje össze. Töltsön meg egy poharat zúzott jéggel és meggyszemekkel. Öntsön 150 g meggylimonádét a poharakba 100 g hígított, hidegen főzött kávéval együtt. Egészségére!

Tálalás

Díszítse koktélcseresznyével.

Módszer

a hidegen főzött kávéhoz

Készítse elő a hidegen főzött kávét, és hagyja 12 órára hideg vízben áztatva.

Ezután szűrje át egy megnedvesített és kicsavart ruhán vagy papírszűrőn. A kis és nagy szemű teaszűrők különböző eredményekkel járnak, ezért használja az ízlésének legjobban megfelelő módszert.

Vegyen 200 ml tiszta hidegen főzött kávét, és adjon hozzá 200 ml vizet. 

Öntse ki a 150 g előkészített meggylimonádét a poharakba 100 g hígított, hidegen főzött kávéval együtt.

 

a MEGGYES LIMONÁDÉHOZ

Öntse a palackozott limonádét és a meggyszirupot egy nagy kancsóba, és jól keverje össze.

Töltsön meg egy poharat zúzott jéggel és meggyszemekkel.

Öntsön 150 g meggylimonádét és 100 g hígított, hidegen főzött kávét a poharakba.

Egészségére!

 

 

Tálalás

Díszítse koktélcseresznyével.

 

 

Az ideális kávé a recepthez

Qualità Rossa

Testes íz

A Qualità Rossa a jó kávé öröme, amely mindig is a lazítás része volt az olasz családok életében. Összetéveszthetetlen illata vidámsággal és a közös pillanat örömével tölt el.

TUDJON MEG TÖBBET

Javaslatok az esti étkezéshez: engedje, hogy Önt is inspirálják ezek a receptek!

MAGAZINE
Kávés és fontina sajtos rizottó kávés-fahéjas fügével

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Tenger gyümölcsei saláta tejszínes bivalymozzarella ágyon

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sült sertésszelet ropogós szalonnával és kávés avokádókrémmel

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 40p
Kávés sajttorta mézes lekvárral

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

BŐVEBBEN
MAGAZINE 10ó
Kamut® horászán búzakenyér kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 10ó
Tonhalsaláta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Panettone zabaglione kávéval

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE 15p
Sütőtökös-robiolás rizottó kávéval, nyárson sült kolbásszal

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST
MAGAZINE
Kávés torta

NEHÉZSÉG
ELKÉSZÍTÉS MOST