Vágja darabokra a csokoládét.
Tegye egy tálba, és olvassza fel egy vízfürdős edényben (bain-marie).
Keverje össze a tojássárgáját a cukorral.
Öntse a tejszínt egy serpenyőbe, és forralja fel.
Áztassa a zselatint hideg vízbe.
Keverje össze a felvert tojássárgáját főtt tejszínnel, és főzze fel 90 °C-ra forralás nélkül, amíg a krém bársonyos nem lesz.
Öntse a tejszínt a fehér csokoládéra, lazán megkeverve egy habverővel.
Keverje össze a lecsepegtetett zselatint, a kávélikőrt és a kávét.
Keverje meg jól, és hagyja, hogy kihűljön anélkül, hogy leülepedne.
Majd keverje össze alaposan a tejszínhabbal.
Fogyasztás előtt legalább 4 órával tegye a hűtőszekrénybe.