Salon du Chocolat

A Lavazza a 2017-es Salon du Chocolat rendezvényen 

A Lavazza és az Eraclea, a Made in Italy, a minőségi kávé és a forró csoki két szimbóluma, visszatér a milánói Salon du Chocolat-ra. Az 1994-ben Párizsban induló, eredetileg a csokoládé összes formáját felfedni kívánó Salon lehetőséget biztosít arra, hogy a csokoládémesterek és a szakma krémje összegyűljön, valamint számtalan eseményt, műsort és kulturális csemegét is kínál. Ma négy kontinens 30 országa vesz részt a rendezvényen, amely az „Istenek eledelét” ünneplő legfontosabb eseménynek számít a világon. 2016 óta Milánóban is megrendezésre kerül.

Számtalan kostoló és vidám hangulat 

A Lavazza az esemény fő szponzoraként immár harmadik alkalommal mutatta be exkluzív termékeit, amelyeket kifejezetten az élelmiszerszolgáltatás számára tervezett. Az Esőerdő Szövetség tanúsítványával rendelkező gazdaságokból származó ¡Tierra!-keverék volt a rendezvény egyértelmű fénypontja. A Lavazza művészien megalkotott kávékeverék-kollekciója lehetővé teszi, hogy Ön teljes mértékben átélhesse a származási terület által nyújtott tökéletes ízélményt. A Sensory Bar kóstolót tartott a Kafa különleges kiadásából, amely egy rendkívül jó minőségű, termőterület szerint szelektált 100% arabica kávé, rummal, aromatizált borokkal és gran cru csokoládéval párosítva. A híres cukrász és Lavazza-nagykövet, Loretta Fanella főzőműsorában mandulás-banános és Kafa-kávés desszertet készített, valamint kávés-csokoládés pudingot ánizs ízesítésű keksszel és Lavazza ¡Tierra!-keverékkel. Dennis Zoppi a Vegan Academy-ről ismert közeli barátjával, Luca Andrèval a Lavazza ¡Tierra! és Kafa kávékerein alapuló koktélokat készített.