Kevin Fehling

Kávéinkat ezekben az éttermekben találja meg:

The Table (Hamburg). 

A Delmenhorstban született Kevin Fehling Brémában kezdte karrierjét a Parkhotelben és a L’Echalote-ban.
1999-ben, a 22 éves Kevin úgy döntött, hogy hallgat az ösztöneire és két évet külföldön töltött az Europa tengerjáró hajón. 

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

A Venezia étterem szemtelenül fiatal főszakácsa újraalkotta különböző kultúrák ételeit, megtanulva ezzel, hogy a fejlődés mindig a képzelettel kezdődik. Miután eltöltött egy kis időt Hamburgban, 2003-ban Harald Wohlfahrt diákja lett a baiersbonni Schwarzwaldstubéban, ahol tökéletesítette az általa „finomított avantgárdnak” nevezett stílust. 2005 és 2015 között ő volt a lübecki La Belle Epoque étterem séfje, amely 2013-ban három Michelin-csillagot is kapott, ezzel pedig a legészakibb, három Michelin-csillagos étterem lett.    

2015 márciusában Fehling kilépett a La Belle Epoque étteremből és önálló szakácsi pályára lépett: öt hónappal később pedig megnyitotta saját éttermét The Table néven Hamburg HafenCity városrészében. Rövid idő alatt az étterem három Michelin-csillagot is kapott.
Kevin Fehling 2017 óta a Lavazza márkanagykövete.

 

The Table 

A Michelin-csillagos séf, Kevin Fehling étterme, a The Table Hamburg divatos HafenCity részében található: a modernség és az exkluzivitás egyértelműen látszik az éttermen, a tervezésben és a kulináris kínálatban is.

 

Shanghaiallee 15
20457 Hamburg
Németország

E-mail-cím: info@the-table-hamburg.de

A többi séf

Harald Wohlfahrt
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Massimo Bottura
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Ferran Adrià
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE