Jason Atherton

Kávéinkat ezekben az éttermekben találja meg:

Pollen Street Social (London). 

Jason Atherton és felesége Irha 2011-ben indította el vezető londoni éttermét, a Pollen Street Social-t, amely a megnyitást követő hat hónapon belül megkapta a Michelin-csillagot. Azóta megnyitották a The Social Company-t is, amely globális étteremlánccá nőtte ki magát, és számos díjat, elismerést kapott az angol gasztronómiai kultúrához való hozzájárulásáért. 

A The Social Company már 18 helyszínen működik világszerte, olyan nemzetközi központokban is, mint Sanghaj, a Fülöp-szigetek, Doha, St. Moritz és Dubaj. Ezek közül négy étterem Michelin-csillaggal rendelkezik – a londoni Pollen Street Social, a Social Eating House és a City Social, illetve a New Yorki The Clocktower.

Jason rendszeresen fellép a televízióban különféle gasztronómiai műsorokban Angliában és külföldön egyaránt. Rendszeres vendége a Saturday Kitchen és a Sunday Brunch című műsoroknak.

 

2008 júniusában Jason megnyerte a népszerű BBC2 program, a Great British Menu harmadik sorozatának első helyét. 2019-ben Jason maga is elindított egy BBC2 sorozatot, The Chef’s Brigade címen. 

A többi séf

Loretta Fanella
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Pietro Leemann
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Massimo Bottura
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Maurilio Garola
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

A Cerea fivérek
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE

Ferran Adrià
ÉLETRAJZ MEGTEKINTÉSE