Gyártóüzemek
Kávé, szenvedély és szakértelem a Lavazza termelési rendszerben

A Lavazza ipari rendszer hat gyártóüzemből áll: három székhelye Olaszországban, egy Franciaországban, egy Indiában és egy Brazíliában van. Az olasz gyárakban készült termékeket a nemzetközi piacra szánják, míg az idegen helyekről érkezők a helyi piacokra kerülnek.

A világban
Torino
Torino
Az első történelmi gyár
A szemes és őrölt termékek (pörkölt és őrölt) pörkölése és csomagolása. A torinói az egyik legnagyobb és legmodernebb gyár a világon a kávépörkölés és -termelés területén. A folyamat minden fázisa automatizált, és mindegyik fázist számítógépes rendszer vezérli.
Gattinara
Gattinara
Az automatikus kávéadagolás forrása
A Lavazza Espresso Point, a Lavazza BLUE és a Lavazza A Modo Mio rendszerekhez Gattinarában készítik a kapszulákat. A vállalat nemrégiben jelentős beruházásokat eszközölt a termelési tevékenység fokozása és az üzem technológiai korszerűsítése érdekében.
Pozzilli
Pozzilli
A DEK Olaszországból az egész világ számára
Az 1991-ben alapított Pozzilli gyártóüzemet a zöldkávé természetes eljárással való koffeinmentesítésére hozták létre, amely során az általunk belélegzett levegőben, valamint a szénsavas ásványvízben megtalálható szén-dioxidot használják fel.
Franciaország
Franciaország
A francia piacon a Carte Noire-ral
A Lavazza 2016-ban integrálta a Languedoc-Roussillon régióban, Lavérune-ban található francia gyártóüzemet saját ipari struktúrájába. Ezáltal a világ öt vezető kávépiaca egyikeként jelent meg, amely a vállalat számára fontossági sorrendben a második.
India
India
Termékek a helyi piac számára
2007-ben a Lavazza megnyitotta a csoport kilencedik leányvállalatát Indiában. Az Ándhra Prades államban fekvő Sri Cityben található indiai gyártóüzem kielégíti a helyi kávéautomata-piac igényeit és a belső piacra gyárt kávét.
Brazília
Brazília
Bempostától a kávéig Brazília számára
2008-ban a Lavazza felvásárolt két céget, név szerint a Café Grão Nobre-ét és a Café Terra Brasilt. A rio de janeirói Tres Rios üdülőparadicsomban található, brazil pörkölőgyár a helyi élelmiszer-szolgáltató csatornaként szolgál.