Értékeink


A Lavazza története egy olyan, immáron több mint 120 éve működő vállalkozás története, amely a munka, a termékek, és a környezet iránti szenvedélyt tekinti alapelvének. Ezek az értékek az 1895-ös alapítás óta szerves részét képezik a Lavazza DNS-ének, amit azóta vállalkozók négy generációja vállalt fel.

Minden egyes családtag, aki a cégnél dolgozott, hozzájárult a vállalkozás növekedéséhez, hogy a cég azzá váljon, amit ma képvisel, ugyanakkor hű maradjon a Luigi Lavazza által örökül hagyott, innováción és szenvedélyen alapuló elvekhez.

„Arról van szó, hogy szívvel-lélekkel vezesd a vállalkozást” –
fogalmazza meg Emilio Lavazza
Ez a felfogás tette lehetővé számunkra, hogy bővítsük cégünket az évek során: üzleti tevékenységünk tökéletes példa a fenntarthatóságra, a szó legteljesebb értelmében. Olyan minőséget képviselünk, amelyet együtt építettünk és megosztunk az emberekkel, az alkalmazottainktól kezdve a tevékenységünket érintő helyszínekig.
A Lavazza azon országok fejlesztésébe is befektet, amelyekben működik.

Több mint tíz éve járulunk közvetlenül hozzá fenntarthatósági projektekhez a helyi közösségek támogatása érdekében Közép-és Dél-Amerikában, Afrikában, valamint Ázsiában, ezzel segítve a kis kávétermelőket a helyi gazdaság, a közösségi élet (iskola, munkakörülmények), valamint a környezetvédelem fejlesztése érdekében.


Ezek azok a tulajdonságok, amelyek minden egyes nap alátámasztják a cég által képviselt értékeket, és amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló vállalatként ismerjenek el minket, nem csak a prémium kávé előállítása, de a munkához, valamint a társadalmi kötelezettségvállaláshoz való hozzáállásunk miatt is.