Dolgozzon velünk
Nézd meg állásajánlatainkat alkalmazottak számára.


Szenvedély, elszántság, elkötelezettség, felkészültség és becsületesség: ezek azok az alapelvek, amelyek meghatározták a Lavazza szellemiségét négy nemzedéken keresztül. Ezeket a tulajdonságok keressük mindenkiben, aki velünk szeretne dolgozni, mert a Lavazzával való közös munka azt jelenti, hogy a közös értékeket képviselő család tagjává válik.

Egy csapatban mindenkinek van feladata. Mindenki fontos szerepet játszik a kiválóság elérésében.
Luigi Lavazza
Etikai kódexünk munkavállalók számára
2012-ben egy Etikai kódex formájában hivatalosan is kidolgoztuk értékeinket, amelyet speciális képzéseken keresztül belső és külső partnereinknek is továbbítottunk. Azóta minden nekünk dolgozó munkatársat arra kérünk, hogy Etikai kódexünk aláírásával támogassák a környezeti és társadalmi fenntarthatóságra vonatkozó filozófiánkat.
BŐVEBBEN

Csatlakozzon a Lavazzához és fejlődjön velünk

A Lavazzánál hiszünk a tehetségben. Ebből a célból kifolyólag minden munkavállalónak lehetőséget adunk arra, hogy fejlessze a benne rejlő potenciált a vállalaton belül.

MUTASSA BE VÁLLALATÁT
Új Nuvola-központ
A Torino városával kötött megállapodás keretein belül a Lavazza által támogatott fejlesztési projekt, a Nuvola a korábbi Enel-erőmű helyén található, az Aurora kerületben, amely a kezdetektől fogva az ipari tevékenységéről, a kézműveseiről és a lakosairól híres. Az új vállalatmenedzsment-központban 600 Lavazza-munkavállaló gyűlik össze egyetlen, 2600 négyzetmétert felölelő épületben, amelyet kifejezetten összejövetelek és kulturális események számára terveztek, hogy az ne csak egy egyszerű munkahely legyen.
Bővebben