Dolgozzon velünk
Tudjon meg többet arról, hogyan válhat beszállítónkká.
Szenvedély, elszántság, elkötelezettség, felkészültség és becsületesség: ezek azok az alapelvek, amelyek meghatározták a Lavazza szellemiségét négy nemzedéken keresztül. Ezeket a tulajdonságok keressük mindenkiben, aki velünk szeretne dolgozni, mert a Lavazzával való közös munka azt jelenti, hogy a közös értékeket képviselő család tagjává válik.
A kiváló minőség olyan szakemberek közötti együttműködésnek köszönhető, akik osztoznak a nagyratörő ambíciókban.
Luigi Lavazza
Etikai kódex beszállítóink számára
2012-ban hivatalos formába öntöttük értékeinket egy Etikai kódex megalkotásával, amelyet speciális képzések keretein belül minden belső és külső partnerünkkel megosztottunk. Azóta az összes velünk dolgozó beszállítónkat arra kérjük, hogy fogadják el környezetvédelmi és társadalmi fenntarthatósági filozófiánkat a kifejezetten számukra összeállított Etikai kódex aláírásával.
BŐVEBBEN

Legyen Ön is Lavazza-beszállító

Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy kiváló termékeket biztosítsunk ügyfeleink számára. Éppen ezért a legjobbat várjuk el beszállítóinktól is, akiket nem csak kiválóságuk, megbízhatóságuk és versenyképességük alapján választunk ki, hanem környezetvédelmi és a társadalmi elkötelezettségük alapján.

MUTASSA BE VÁLLALATÁT