Frissen pörkölve
A hagyomány, amit mindenki láthat
Helyben pörkölt kávé, hogy élvezhesse a távoli tájak aromáit, éppen úgy, ahogy Luigi Lavazza első élelmiszerüzletében tette. Hogy élvezhesse az aromát és a textúrát az üzletben, majd pedig hazavihesse magával.

Minden válogatás exkluzív, értékes, kiváló minőségű és különböző országokból származik a világ minden tájáról. Nyersen szállítják az üzletbe és speciális pörkölőben kerülnek feldolgozásra.
Keverék
Etiópia - Guatemala - El Salvador, a keverék a legjobb, értékes eredetű kávékat kombinálja: az etiópiai és guatemalai kávék virágos, valamint az el salvadori csokoládés illatát. Kiváló kávé, kellemes savassággal, a cseresznyéhez és a dinnyéhez hasonlóan, egy kis édes utóízzel.
Kenya
Gikanda-Kangocho; a Kangocho azt jelenti, „egy szögletes hely”, és ezt a kávét Kenya egyik dombjának szögletes fennsíkján termesztik. Az íze finom, virágos jegyekkel tarkított a kávécserjének köszönhetően, amelyet megmosnak, majd eltávolítják a húsát, fermentálnak és szárítanak: ez adja a kávé édes ízét.
El Salvador
Las Nubes: A kávé El Salvador egyik legjobb gazdaságából származik, amely a talaj számára trágyát biztosító San Ana-vulkán mellett található. Íze gazdag és kiegyensúlyozott, kellemesen savas, a tejcsokoládéhoz hasonlító mellékízzel.
Guatemala
El Morito: A keveréket egy Jalapa megye közelében található kistermelői csoport természetes eljárással készíti. A kávét élénk savasságának köszönhetően friss, bogyós és gyümölcsös jegyek, valamint lágy test jellemez.
Brazília
Fazenda Progresso: A La Fazenda Progresso csupán 2006 óta termeszt kávét. A kávét kézzel takarítják be és miután eltávolították a húst a cserjékről, fa deszkákon szárítják. A kávé testes, élénk és kiegyensúlyozott, csokoládés és a mogyoróvajas jegyekkel.