Lavazza Èspression
Lavazza, kávé és stílus a világban.


Olasz kiválóság a világban – a kávézókban megpihenhet, akár egyedül vagy társaságban, és élvezheti a különleges kávét. A meleg és modern hangulat tökéletes helyet teremt arra, hogy kiélvezze a legjobb kávét minden formában: a klasszikus különlegességektől, mint például az eszpressztól és a cappuccinótól a még egyedülállóbb változatokig.

Termékek
Lavazza klasszikusok
A nélkülözhetetlen legjobb formája. A nagy kávézói klasszikusok, mint az eszpresszó és a cappuccino élménye most olyan kávékkal bővült, mint például a marokkói kávé, amely egy kis extrát tesz hozzá az ízélményhez.
Édességek és csokoládé
Kísértés, aminek lehetetlen ellenállni. Nem csak kávé, hanem tejszín, mogyoró és csokoládé is, hogy kielégítse a legkifinomultabb ízlelőbimbókkal rendelkezők édesség iránti vágyát is.
Friss
Ahol az édesség és a frissesség találkozik. A turmixok és koktélok alapja a gyümölcs, a zöldség és a joghurt, hogy egy egészséges, frissítő és élénkítő szünetet tarthasson.
Hűvös
Azok számára, akik hidegen élveznék kávé ízű frissítőjüket. Tej, tejszín, fagylalt, csokoládé: sokféle keverék, amelyek mindegyike elképesztően finom hidegen, és lehűti Önt, amikor a hőmérséklet az egekbe szökik.