Lavazza az Eatalynél
Ahol a kiváló kávé új, exkluzív formákkal találkozik.


A Lavazza az Eataly közös célja a legjobb olasz ételek népszerűsítése, hogy mindenkinek elsőrangú érzéki élményben lehessen része. Az Eataly az egész világon hirdeti az olasz kultúrát, és ebben az összefüggésben a Lavazza – Olaszország kedvenc kávéja 1895 óta – elengedhetetlen a teljes ízélmény megtapasztalásához.

Regionális kávék
Érzéki utazás Olaszország régiói körül, hogy újra felfedezhesse az elmúlt évek ízeit egy csészében. A Lavazza regionális kávéi a leghitelesebb tradíciókhoz kötődő termékek, a Lavazza-képzési központ által az Eataly számára kifejlesztett innovatív, eredeti receptekkel együtt.
Bavareisa torinese
Egy torinói különlegesség az 1700-as évekből, amely időszakból a híres „bicerin” is származik, és amelyet olyan híres személyiségek fogyasztottak, mint Cavour, Dumas és Hemingway. Az eredeti „bavareisa” kávé csokoládé és habos tej keveréke, édesített sziruppal.
Padovai kávé
A mentás habbal ízesített és kakaóval megszórt kávé egy padovai különlegesség. Már az 1800-as években népszerű italnak számított a városi kávézókban gyülekező értelmiségiek, politikusok, tudósok és diákok körében.
Salentino kávé
Ezt a kávét az 1950-es években fejlesztette ki egy kis bár Leccében, ahol egy igazi nyári specialitássá vált. Az elkészítéséhez jégre, mandulatejre és eszpresszóra van szükség, hogy a kávé hűsítő legyen, miközben az ízek érintetlenek maradnak.
Nápolyi kávé
Egy nagyszerű klasszikus, amely a kávé és a mogyoró kombinációja. Az ötlet egészen a középkorig, természetesen Nápolyig nyúlik vissza, de gyorsan elterjedt Olaszországban, majd egész Európában is.
Calabriai kávé
Kávé, égetett szesz és édesgyökér: ez a három összetevő képezi a calabriai recept alapját. Az édesgyökér termesztése hagyomány Dél-Olaszországban, amelyet elsősorban Calabriában őshonosítottak az ókori történelem során. Jelenleg a nemzeti termelés több mint 80%-át teszi ki.

Itt talál meg minket
A világ különböző Eataly üzleteiben élvezheti a Lavazza kávé összetéveszthetetlen ízét.
<p>Milánó</p>

Milánó

<p>New York Flatiron</p>

New York Flatiron

<p>New York World Trade Center</p>

New York World Trade Center

<p>Chicago</p>

Chicago

<p>Boston</p>

Boston

<p>Saint Paulo</p>

Saint Paulo

<p>Koppenhága</p>

Koppenhága

<p>Moszkva</p>

Moszkva