1957
1957-et írunk és Olaszország teljes gazdasági fellendülésen megy keresztül. Beppe és Pericle elkezdi ipari léptékűvé fokozni a termelést: a kávégyártás ágazatában mi voltunk a legnagyobb cég Olaszországban, és készek voltunk arra, hogy vezetőkké váljunk Európában.
1957
Innováció

A Lavazza nagyszerű kávépörkölési ipara Corso Novarában született meg, és az innovatív „fall-flow” feldolgozási ciklus lehetővé tette a vállalat számára, hogy több mint 40 000 kg kávét dolgozzanak fel egy nap alatt egy hatékonyabb vertikális termelési folyamat használatával; ez igazi innovációnak számított Olaszországban.

Termék

Két évvel később, 1959-ben piacra dobtuk az első Lavazza koffeinmentes kávét: ipari növekedésünk folytatódott Európa legnagyobb pörkölőgyárának 1965-ös megnyitásával Settimo Torinesében.

Kommunikáció

Az első autóbárt, amelyet Boneschi tervezett, a torinói autókiállításon mutattak be 1959-ben. Ez egy olyan új és eredeti módja volt kávénk népszerűsítésének, amely lehetővé tette az emberek számára, hogy kültéren is élvezhessék azt.

Az utazás folytatása
1971