Az Aurora átváltozik
A Lavazza által támogatott, a Torino városával közös együttműködésben létrejövő fejlesztési projekt a Nuvola nevet kapta, amely az Enel Centralként ismert erőmű területén valósul meg az Aurora kerületben, amely mindig is az ipari tevékenység, kézművesség és lákások színhelye volt.
A Lavazza vállalatmenedzsment-központ
Egyetlen hely az irodák számára: az új vállalatmenedzsment-központ felépítésével a Lavazza 600 eredetileg négy különböző városban dolgozó embert hozott össze.
BŐVEBBEN
A történelmi épületek
A Nuvola növeli Torino városának ipari örökségét. A Lavazza vállalatmenedzsment központ jelenlegi helyszíne korábban jól ismert olasz cégeknek adott otthont, így például a Società Elettrica Alta Italiának, a Sipnek és az Enelnek. A Lavazza együtt dolgozott a várossal azért, hogy felújítsa és átcsoportosítsa a történelmi-építészeti fontosságú elemekkel büszkélkedő épületeket.
IAAD - Iparművészeti és Dizájnintézet
Ez anyagi és kulturális átcsoportosítással is járt: az új IAAD HQ jelenleg már 2600 négyzetméter területtel rendelkezik oktatási tevékenység folytatására, illetve kiállítások és konferenciák rendezésére.
BŐVEBBEN
La Centrale – A Lavazza rendezvényterülete
Rendezvények, koncertek, ideiglenes kiállítások: a korábbi Enel erőmű 1000 ember befogadására alkalmas rugalmas környezetté alakult át.
BŐVEBBEN
A Garden-Piazza
Egy zöld oázis a Nuvola szívében: szökőkutak, fák, padok, nagy zöld területek és új gyalogos összeköttetés a Via Ancona és a Via Bologna között.
BŐVEBBEN
A régészeti lelőhely
A történelmi helyszín: 1600 négyzetméter, ahol megőrizték és felújították a korai keresztény bazilika és nekropolisz maradványait, amelyet az iroda építésének régészeti ásatásai során fedeztek fel.
BŐVEBBEN