Csomagolás
Folyamatosan keressük a hatékony és öko-kompatibilis anyagokat és megoldásokat a minőség és a környezet védelme érdekében.


A kávé egy kényes termék, ami érzékeny a fényre, a levegőre, a hőre és a nedvességre. A csomagolás éppen ezért lényeges tényező a minőség hosszú távú megőrzésében és az élelmiszerbiztonság biztosításában. Kutatási-fejlesztési osztályunk folyamatosan azon dolgozik, hogy olyan új megoldásokat fejlesszen ki, amelyek egyesítik a termékgaranciát, az innovációt és környezetbarát tulajdonságokat.

Szakértőink különösen nagy hangsúlyt fektetnek a környezetre gyakorolt hatásra. Ehhez bevezettük az LCA rendszerét (életciklus-értékelés), mint műszaki/tudományos eszközt, hogy kiértékeljük a csomagoláshoz felhasznált anyagok környezeti teljesítményét a teljes ellátási lánc mentén. A cél az, hogy javítsuk őket ökológiai szempontból, a különböző szolgáltatók együttműködésével. Az részleget egy anyagvizsgáló laboratórium egészíti ki, amely a legfejlettebb technológiával rendelkezik a megfelelő csomagolóanyagok meghatározása érdekében.